Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assasin'S Creed Revelations-Problem Nagrywania Frapsem

KyniexPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra to Assasin'S Creed Revelations,gra spełnia wymagania i chodzi płynnie bez nagrywania frapsem,ale gorzej jak już zacznę nagrywać,bo mam 9/10 fpsów a tak ogólnie to kamera źle chodzi itp,słyszałem że to u wszystkich tak jest,bo jest niby patch 1.01 ale ponoc jak się go zainstaluje to nie chce gry odpalić

PS:Grę mam oryginała .

PS2: Mam all na High Detalach,ten multi sampling mam na x8,jak dam na 0 da mi to dużo fpsów do nagrywania frapsem?

Z góry thx za odpowiedź ; )

Opublikowano

Gra to Assasin'S Creed Revelations,gra spełnia wymagania i chodzi płynnie bez nagrywania frapsem,ale gorzej jak już zacznę nagrywać,bo mam 9/10 fpsów a tak ogólnie to kamera źle chodzi itp,słyszałem że to u wszystkich tak jest,bo jest niby patch 1.01 ale ponoc jak się go zainstaluje to nie chce gry odpalić

PS:Grę mam oryginała .

PS2: Mam all na High Detalach,ten multi sampling mam na x8,jak dam na 0 da mi to dużo fpsów do nagrywania frapsem?

Z góry thx za odpowiedź ; )

Jeśli masz oryginała to śmiało instaluj patcha. Na oryginale nie ma żadnego problemu z odpaleniem gry po patchu. To na piracie znikają save'y. Ja osobiscie musiałem zmniejszyć detale z fulli bo przy nagrywaniu miałem 10-15fps(bez nagrywania 50-60) i teraz przy nagrywaniu mam 20-25. I multisampling da Ci bardzo dużo.

Opublikowano

thx za odpowiedź ;d .ostatnia odpowiedź bardzo pomogła,ale z tego co wiem ten patch tylko poprawia prace kamery i bomby a tak to nic,to poczekam aż poprawi troche stabilność itp.

Ale co do patcha czekam dalej na wasze opinie,bo z tego co mówi xXAsparteXx to patch na oryginale działa bez problemów to ściągnę go chyba,ale jest możliwość,że u niektórych np może poprostu zrobić "Focha" i nie zadziałać[mówię tu tylko o oryginałach]?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...