Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angielski

AnimowanY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ucze sie angielskiego kilka lat sry za bledy ort pisze na szybko ok wracajac do rzeczy kilka lat sie ucze cos tam umiem ale np jak jest wow to questow nie ogarniam jak nauczyc sie angielskiego dosc szybko zeby go juz lepiej ogarniac poradzcie cos

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Opublikowano

zacząć od nauki języka ojczystego bo jak widać obcy ci idzie nie lepiej niż polski

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czytaj teksty po polsku a następnie je przekształcaj w translatorze na ang i znów czytaj.

Pisz sobie e-maile na różne tematy na kartce.

Ucz się dziennie np. 10 słów.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

zacząć od nauki języka ojczystego bo jak widać obcy ci idzie nie lepiej niż polski

Gdyby chciał się poduczyć polskiego napisał by co nie :D ?

@Top

Jak sobie nie dajesz rady to skorzystaj z Tłumacza a jak nie chcesz to jeszcze się poucz angielskiego ja się ucze 7Lat i wszystko ogarniałem ;)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zajęcia dodatkowe, rozszerzające, płatne kumpel jeździ ...w szkole to co przerabiamy, on dawno miał...i uwierz, widać efekty pod każdym względem.

Opublikowano

Oglądaj filmy po angielsku i wsłuchuj się co oni tam mówią, staraj się przez to uczyć. I jeśli masz dostęp to czytaj najlepiej angielskie książki.

Opublikowano

No nie wiem, czy ten translator coś pomoże;d jak sami wiecie to gówno a nie.. ( ale czasami tyłek ratuje ) hmm , Ja jakoś jestem leń ale mam 4 zawsze na koniec roku, hmm po prostu słuchałem co nauczyciel gada...

a w domu 30 min powtórzenia i tyle... i jakoś potrafiłbym porozumieć się z anglikiem... a tak to, to nie wiem jak się nauczyć ang. ;d samo jakoś wchodzi;d gdy się słucha;d

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Polecam połączyć przyjemne z pożytecznym - ja angielskiego nauczyłem się w tibi :D

Dużo czytam anglojęzyczne forum o zarabianiu w internecie i angielski sam wchodzi.

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Wiesz co?

Możesz spróbować korepetycji.

lub

Znajdź rzecz , którą naprawdę lubisz i czytaj o niej na ang. stronach.

lub ostatecznie

musisz mieć dobrze rozwiniętą wyobraźnie i coś co naprawdę lubisz

Ja bawię się ,że jestem soapem (COD) i biegam z snajperką (asg) po ogrodzie i czasem sobie poklnę po ang. , albo będę cytował rozmowy z CoDa

(proszę się nie śmiać)

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Opublikowano

Jak juz umisz duzo to tylko filmy i ksiazki . W polsce i tak ciezko sie nauczyc angielskiego a nawet w anglo jezycznym kraju trzeba posiedziec z 4 lata zeby miec perfekcyjny angielski.

wakow9.png
Opublikowano

W 2 gim byla u nas wymiana nasze dzieciaki za dzieciaki z Londynu ,byli starsi o 2 lata ,spedzilismy z nimi prawie miesiac,a to dlatego ze nasza wychowawczyni byla opiekunka główna .

Wtedy w miesiac nauczylem sie tyle co przez cala podst ,gimnazjum i jeszcze wiecej.

Egzystowanie z anglikami uczy 1000x szybciej niz sucha nauka.

Ale oczywiscie taka tez jest potrzebna.

Opublikowano

Ja biorę prywatne lekcje i jakoś tam jest... Widzę, że są mi nie potrzebne bo ten test gimnazjalny (próbny) był bardzo prosty..

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

korzystaj z translatora, przetłumaczaj sobie teksty itd.

Ja bawię się ,że jestem soapem (COD) i biegam z snajperką (asg) po ogrodzie i czasem sobie poklnę po ang. , albo będę cytował rozmowy z CoDa

hahahahahahahahahaha

Opublikowano

Szukaj słów których nie znasz w słownikach, baw się może w chatowanie na Omegle czy jakoś tak, czytaj książki dla dzieci po angielsku.

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...