Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić dobrą postać?

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki dylemat gdyż nie wiem co teraz zrobić za postać i ogólnie w gre gram od dziś i się za bardzo na niej nie znam .

Chcę zrobić jakiegoś pro elo koksa lecz nie wiem jakie wybory będa lepsze;/

myślałem nad :

Mentor: Joker

Moce : mental / fire / gadgets

Broń: Staff / matrial arts / dual wield

(innych opcji nie uznaję gdyż mi się nie podobają więc chciałbym wiedzieć czy z jakiejś mojej kombinacji da rade zrobic pro Złoczyńcę)

Głównym moim celem jest sianie chaosu wśród bohaterów lecz nie wiem jaką postać zrobić aby miała naprawde wielki dmg

Poradzicie mi i uzasadnicie czemu własnie tak mam wybrać ?

Dziekuję i nagradzam plusami za pomoc lub minusami kto co woli :))

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Jeśli chcesz zadawać duże DMG to, z mojej strony mogę polecić Ci klasę Mental + Staff.

Fire to Tank,a on sprawuję się przy grze PvE, ponieważ ma duże DMG.

Gadgets także jest dobrą postacią pod PvP, ale ja radzę Ci spróbować gry Mental'em.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wybrałem mental ale niestety wziąłem matrial art gdyz myślałem że będzie ciekawie a nie jest. Da rade jakoś zmienić broń ?

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Dobra reset zrobiłem :) Tylko nadal nie umiem używać staffa ;/ co mam zrobić zeby go użyć ?

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Fly + Hand Blaster będzie najlepszym połączeniem.

Fire jest tankiem i hand blaster raczej nie pasuje raczej dał bym two handed albo staffa

bieganie bo tam jest zarąbisty skill który ci bardzo ale to bardzo pomoże. :)

Opublikowano

Fire jest tankiem i hand blaster raczej nie pasuje raczej dał bym two handed albo staffa

bieganie bo tam jest zarąbisty skill który ci bardzo ale to bardzo pomoże. :)

to jaka w koncu bron ma byc? i sposob poruszania sie

Opublikowano

Mam postac Fire Tank i gram z Hand Blaster'ami. Nie mam zadnych problemow. Poza tym Hand Blastery to dosyc uniwersalna i najlepsza bron dla Tanka. Co do sposobu poruszania to wez Fly.

1294477714-U1.png

Opublikowano

chodzi im o to że jak poruszasz się fly to możesz z góry nacierać co bardzo pomaga w questach a mnie chodzi o to że dla tanka ( bardzo dużo osób w grze mi to mówi ) jest najlepsze two handed czyli "młot" + speed bo są bardzo charakterystyczne skill do tej broni co bardzo dużo DMG zabiera i można wyjść z kilku opresji .

Opublikowano

A ja mam 2 pytania.

Chciałbym zrobić mentala ze staffem i acrobatic czy to dobry wybór do pvp? (zaczynam grać na serv pvp eu (mam nadzieje ze bedzie sporo polaków i znajdzie się jakas liga)).

Czy gra po jakimś czasie się znudzi bo słyszałem, że po 30 lvlu powtarza się sporo rzeczy.

Opublikowano

A ja mam 2 pytania.

Chciałbym zrobić mentala ze staffem i acrobatic czy to dobry wybór do pvp? (zaczynam grać na serv pvp eu (mam nadzieje ze bedzie sporo polaków i znajdzie się jakas liga)).

Czy gra po jakimś czasie się znudzi bo słyszałem, że po 30 lvlu powtarza się sporo rzeczy.

chodziło ci o to że będziesz powtarzać misje ale to tylko jak byś chciał zdobyć PvE eq co bardzo pomaga w alertach i Duosach

a co do broni jak chcesz być dobry pod pvp to mental moim zdaniem nie jest aż tak dobry do pvp powinieneś wybrać se gadżetera albo latarnie ( żółtą albo zieloną ) jak masz środki na koncie. a co do broni staff najlepsza broń pod pvp możesz tez wybrać super prędkość

bo są tam dobre skille pod pvp :)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

a ja osobiscie polecam kombinacje na PvP :

mental+brawling+ acrobatic. juz tlumacze czemu :

1. mental- uzywam tylko 2 skilli :

- thought bubble(pulapka +czasowy dmg)

-pyrokinesis(czasowy dmg)

lancuszek z tych skilli daje eksplozje zadajaca obrazenia ok 300hp do czego dochodzi czasowy dmg p[odpalenia+ czasowy dmg bubble i pyro. wiec potrafi dokuczyc:)

2. brawling:

wolny jednak mocne ciosy+ stuny i knockdown juz 2 drugiej sekwencji lancuszka

3 acrobatic:

skill pozwalajacy na unikanie ciosow przez pewnien czas + 2 skille :

-wystrzelenie linki w sciane i szybkie przyciagniecie do niej

-wystrzelenie linki w powietrze i szybka wspinaczka po scianie

polaczenie tych skilli daje wielka mozliwosc na ucieczke. juz nie raz uratowalo mi zycie:)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

kazda postac jest dobra, wiec nie ma uniwersalnego poradnika dobrej postaci - gdyby byl to pewnie wszyscy by taka grali i gra bylaby nudna :)

jest kilka informacji, ktore Ci sie przydadza:

- kazdy power jest dobry do dps'owania - trzeba tylko dobrze go poznac (no moze oprocz sorcery - nie widzialem sorc'a na czele tabeli od czasu gdy znerfili transmutation)

- staraj sie poszukac w necie i jak najwiecej czytac o powerze ktory wybierzesz. najlepiej na oficjalnym forum dc - znajdziesz tam poradniki do kazdego powera, ktore dokladnie opisuja kazda moc i czesto pokazuje przykladowe loadout'y.

- uloz loadout tak zeby zawsze miec jak najwiekszy bonus do damage, jak rowniez zeby powery ze soba wspolpracowaly (czesto po uzyciu jednego powera drugi mocniej bije)

- poznaj specyfike bossow i planszy na ktorej grasz - dobre ustawienie dps'a czesto kluczem do sukcesu! pamietaj tez zeby nie oddalac sie zbytnio od grupy i nie chowac za przeszkodami bo nie bedzie do Ciebie dochodzil power i leczenie

- rob jak najwiecej featow i wkladaj skill pointsy w precission/might/critical attack chance/critical attack magnitude.

reszty dowiesz sie grajac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...