Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PORADNIK] Koniec z pytaniami CZY MI TO PÓJDZIE ?

Upity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie większość z was zna tą stronkę.

Jest nią -

http://www.systemreq...cyri/intro.aspx

1.Wchodzimy w nią.

2.Wpisujemy lub wybieramy jaką grę chcemy sprawdzić.

beztytuuxyn.jpg

Uploaded with ImageShack.us

3.Klikamy w przycisk,następnie klikamy Uruchom tym razem,Do tego procesu jest potrzebna JAVA ale raczej każdy ją ma.

llllllllllllllllllllf.jpg

4.Włączy nam się okienko z minimalnymi wymaganiami i zalecanymi i taki paseczek.

222222a.jpg

5.To wszystko (:

Nie bij mamo !

Opublikowano

Ta strona to lipa.. Pokazuje Ci że masz 2,7gb grafiki ;d + oszukuje - było wiele dowodów.. + był taki temat w dziale o kopmpach ;d

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

Ta strona niezbyt dobrze działa. Cod 4 śmiga na full a na stronce pisze ze nawet minimalnych nie spełniam.

Nie sprawdza sie ogólnie.

Opublikowano

To nie wina strony, ona pokazuje tylko wymagania gry i porównuje z waszym PC i w tym nie ma żadnego błędu.Nawet jeśli czegoś nie spełniacie to prawdopodobnie i tak wam pójdzie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

już dawno zrobiłem taki tut, i jeszcze do tego podobna nazwa tematu, był przyklejony, ale ta strona jednak wprowadza w błąd, nie działa poprawnie.

Opublikowano

takie strony są do dupy, sprawdzają tylko ile mamy ramu, jaki procek i jaka karte, kompletnie nie uwzgledniajac tego, ze ta karta moze miec z 5lat i byc calkiem styrana... zeby chociaz jakies testy wydajnosci podzespolow robila.

lipa poprostu nie polecam, sam wiem lepiej co mi wejdzie.

Opublikowano

Programiści się nie postarali... :(

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Po pierwsze kto nie zna tej strony?..

Po drugie jak ją robili to mogli się bardziej postarać, pokazuje mi że gra nie pójdzie na minimalnych a na full gram bez zacinek...

Ogólnie mówiąc ta strona się nie nadaje do niczego.

1280314365-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...