Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] TA nie dziala

Kartofell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, po dzisiejszej aktualizacji przestala mi dzialac TA. Ciagle mam nieznana postac, co zrobic?

Dzisiaj była aktualizacja clienta tibii :) teraz jest tibia 9.41 za pare dni powinna być Tibia Auto ;)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Mam nadzieje ze wyjdzie jak najszybciej.

Wlasnie nie wiem jaka postacia, knight nie ma eq zeby na lepsze potworki chodzic, a palkiem nie chce mi sie co chwile po amo latac : p

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Mam nadzieje ze wyjdzie jak najszybciej.

Wlasnie nie wiem jaka postacia, knight nie ma eq zeby na lepsze potworki chodzic, a palkiem nie chce mi sie co chwile po amo latac : p

Jak Ci się nie chce grać to może od razu odinstaluj Tibie?

Sorry za offtop. Rozumiem, że to forum ogólnie na temat cheatów/botów etc. ale to już przesada.

Gra RPG, a jemu się nie chce po Ammo do miasta latać, jak bot tego za niego nie zrobi.

Istny sajgon :)

Opublikowano

Knight.. :D skille 30/30 starczą Ci i na trolle/champion trolle, exp na nich jak szalony leci + zarobek ładny (1-2godz. expienia 1-2k golda) :D

W sumie zalezy jakie EQ/LVL/Skille ale ja od zeszlej srody gram, i od wczoraj w DC biegam. 46/43 skille mialem jak tam poszedlem, i omijałem tylko spawn Assasinów, poza tym całe DC piętro -1 oraz 0 moje. 2k golda na godzinkę, do tego 15k expa. Fakt faktem z ponad przeciętnym EQ bo mam Knight Armor/Knight Legs/Crusader Helmet/Bright Sword/Guardian Shield. Do DC polecam zabrać ze sobą ok 20 hp, ja w ciągu całego dnia expa użyłem co prawda 4 sztuki, ale czasami ratują tyłek i umożliwiają EXP bez skilli 55/50 w DC.

Cholera kolejny offtop, więc napiszę coś w temacie.

@TOPIC

Fakt faktem TA nie działa, dlatego dziś w nocy nie poskilluje, by jutro znów miotać w DC, a specjalnie do szybszego EXPa zakupiłem sobie BoHy. No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak iść spać a jutro od rana męczyć skille ręcznie. ; )

Wam też polecam wykorzystać ten czas, żeby poznać Tibie od lepszej strony. Może kogoś poznać w grze? Może wybrać się na jakiś quest?

Pozdro ;)

Opublikowano

Moj knight wlasnie z rooku wyszedl wiec ani eq ani kasy na nie nie mam... 13 lvl wiec musze wybocic do 20 zeby kaske miec to sie wtedy zacznie normalna gra ;)

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Mam taki problem, po dzisiejszej aktualizacji przestala mi dzialac TA. Ciagle mam nieznana postac, co zrobic?

Stary logiczne jest ze po UP ,niechodzi.

sadze ze do konca tego tyg. bedzie nowe TA.

Knight.. :D skille 30/30 starczą Ci i na trolle/champion trolle, exp na nich jak szalony leci + zarobek ładny (1-2godz. expienia 1-2k golda) :D

30/30? w 1 dzien mozna sie pomeczyc i wbic te 55/55 i spokoj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...