Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Dla Shaco [Proźba]

Oblivion97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczałem ostatnio grę w lola i zbytnio mi to nie wychodzi. Szczególnie fascynuje się postacią "Shaco" ale kompletnie jej nie ogarniam ani jeszcze jej nie mam prosiłbym ale o napisanie dla mnie poradnika dotyczącego tej postaci i jak dobrze zacząć grę [błagam wręcz o pomoc]

Opublikowano

Shaco ma potencjał w jungli. Zaczynaj od kupienia cloth armora i 2 - 3 potków na HP. Berserker's greaves, latarnia, bf sword, zeal, infinity, vampiric, bloodthrister, phantom dancer i reszta jak pasuje. Możesz kupić Madred's Bloodrazors albo coś pod AD/atk speeda. Chodzi o to aby kosić z autoataku, bo wg. mnie jets on najlepszy pod AD do jungli. Pierwszy skill to Jack in the Box, ale ogółem maksujesz rzut nożem, ten teleporcik i wtedy pacynki. Oczywiście ulti kiedy tylko się da. Naucz się junglować i gankować to będziesz dobrze kosił :P

Opublikowano

KUWA TO TEMAT DO PUBLIKOWANIA ZROBIONYCH JUZ PORADNIKOW A NIE !

Wejdz na solomid.net i znajdz, taki jaki Ci sie spodoba ;d

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale buildy z tych stron (szczególnie mobafire) są gówno warte. Można z nich korzystać, ale jeśli się jest newbem (bez obrazy oczywiście, też z nich korzystałem). Pozdrawiam :)

Opublikowano

@up Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha x100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Rozwaliles mnie stary

A co do tego shaco (zeby nie bylo spamu znowu)- -.-- To polecam shaco tanka, niesamowity demejdz

@down

no a co !

Opublikowano

@2xup

lol dowiedz sie co to tank :D

@topic

shaco na poczatek to zly pomysl tym bardziej jungla brak run i masterow mocno wplywa na gre w jungli

Opublikowano

Heh, UWAGA CZEKAM NA JESZCZE 50 POSTOW ZEBYM DOWIEDZIAL SIE CO TO TANK !

@down

Dziekuje Ci o wielki Moderatorze zes mi nie dal % za spam ^^

Opublikowano

Na poczatek kupuje mu doran' blade i zaczynam od blue potem ide na linie. Pierwszy recall mniej wiecej jak masz 1200 gold minimum jest to 475. Kupujesz nastepnego dorana, potem buty berserki, medredy (czy cos takiego, takie szpony ^^), teraz infinity, frozen malet, zamieniasz medredy w ta zielona lapke, sprzedajesz dorana kupujesz phantom dancera, sprzedajesz drugiego dorana kupujesz bloodthristra, sprzedajesz butki kupujesz phantoma. Na 1 lvl dajesz w jack in the box zaby zrobic blue bez problemu, potem dajesz w e czyli noz i maksujesz q.

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Heh, UWAGA CZEKAM NA JESZCZE 50 POSTOW ZEBYM DOWIEDZIAL SIE CO TO TANK !

@down

Dziekuje Ci o wielki Moderatorze zes mi nie dal % za spam ^^

Zamknij ryj pajacu. Gówno z siebie robisz, szkoda twojego czasu - ignoruję cię, wiedz o tym.

@topic

Shaco na tym poziomie musi iść na linie bo są gracze "na amatorce" i nie ogarną sami.

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Mógł bym prosić o dokładne wytłumaczenie na gg (oto one 12279059)? wiecie jestem w pewnym sensie noobem w lola i nie ogarne tego raz dwa i jeszcze gram pod polska wersją lola więc prosze o nazwy itemek w postaci polskiej :D

Opublikowano

Sorry za to ze jestem guwnem

dziecko forum z ludźmi z porażeniem psychicznym to nie tu

na początek polecam shaco pod ad , ap jak już go trochę ogarniesz a jungle na końcu bo trzeba ogarniać w czasie jak i w kolejności

NJxbd4x.png

Opublikowano

prośbę się piszę, do słownika bystrzaku - mam dla ciebie prezent już na gwiazdkę, domyślasz się co to jest?

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Yukitos

to zwykly troll olać go i nie ma problemu ... co do shaco. Próbowałes kiedys nim grac pod ap ? gra sie duzo trudniej ale i zabawa jest wieksza :D

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

Ok.

Pierw ogarnij shaco pod AD . Tzn. Phantom dancer , trochę life steala i crytyka . Pod Ap pod line . Następnie jungla .

Do ogarnięcia jungli potrzeba dużo czasu . Jednak najlepszy skill na początek to turrety .

PS.Zwarnujcie tych kolegów od słownika ...

Opublikowano

Ok.

Pierw ogarnij shaco pod AD . Tzn. Phantom dancer , trochę life steala i crytyka . Pod Ap pod line . Następnie jungla .

Do ogarnięcia jungli potrzeba dużo czasu . Jednak najlepszy skill na początek to turrety .

PS.Zwarnujcie tych kolegów od słownika ...

Eeeej! Przecież to są pacynki =D

@topic

Nie polecam na poczatek shaco.Jak już to pod ad jungle.

@@@Ej farex, jak zamkniesz ten offtop to stawiam beczke rumu.

za duża sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...