Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Multibot by Slait 1.8.1

Tape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z multibotem by Slait gdy próbuje odpalic bota injectorem Perx i KMRmodem bot sie odpala metek tez lecz odrazu wyskakuje blad ze znakami zapytania lub : Wystapil problem z aplikacja metin2client.bin i zostanie ona zamknieta .... Wyslij raport o bledach, nie wysylaj

czy zna ktos rozwiazanie mojego problemu ?? dodam ze w niedziele mialem taki sam problem lecz udalo mi sie go rozwiazac poprzez zainstalowanie IE8 lecz dzisiaj znowu wyskakuje mi error.

Inne chacki typu multihack od Kamera dziala ale zalezy mi na tym multibocie od Slaita.

Mam win XP SP2 ze wszystkimi Frameworkami i aktualizacjami automatycznymi. SP3 nie posiadam poniewaz niemoge go zainstalowac bo wsykakuje "Blad wewnetrzy" lecz to nieistotne.

Prosze o pomoc w rozwiazaniu mojego problemu z tym botem.

Chyba troche chaotycznie napisane ale mam nadzieje ze kazdy zrozumiał o co chodzi :D

Pozdrawiam za pomoc Like i 5 w profilu

Zapomnialem dodac ze zmiana injectora oraz reinstal metka niepomaga!

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Czekajcie na aktualizacje , Slait napisał że są jakieś błędy które juz znalazł i je naprawi tylko nie wie czy uda mu się to dziś wieczorem :)

Opublikowano

@up

podaj linka do tematu Slaita w ktorym napisal o tych bledach

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie chodzi mi o MultiHacka 1.8.1 od kamera podczas wlanczania wyskakuje mi blad Aplikacja nie została właściwie zainicjowana(oxc00000135} kliknij przycisk OK aby zakończyć aplikacje pomocy

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1350160971-U330251.jpg

Opublikowano

Ja mam inny problem bo wlanczam bota i jest wszysatko ok. pozniej metka , przez obejscie i nie chce mi wczytac postaci na botku i nie wiem jak go odpalic bo wczoraj go pobralem.

Pomozecie ??? FAST!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...