Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event-Craft [EV][FB+RP+] - Eventowa Sieć Serverów

riserm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server jest ok pod względem technicznym ... Lecz administracja to już inna bajka.

Nie mają pojęcia co robią, nie wywiązują się ze swoich obowiązków jednym słowem można to określić jako - nie ogarniecie

Serwer - ++

Administracja - (--)

Atmosfera - =

banner2.png

Opublikowano

Server jest ok pod względem technicznym ... Lecz administracja to już inna bajka.

Nie mają pojęcia co robią, nie wywiązują się ze swoich obowiązków jednym słowem można to określić jako - nie ogarniecie

Serwer - ++

Administracja - (--)

Atmosfera - =

Patrzysz na to z tej perspektywy ponieważ prosiłeś sie o admina moda i inne a my ci odmuwiliśmy.

Żaden z graczy cie nie lubi. I od czasu twego wejscia na server mieliśmy już dwa podpalenia hotelu !

Nie proś sie o range bo i tak ci nikt nie da i nie ma co oczerniać servera za to ze nie dalismy ci rangi !

A teraz kilku z was ma problemy z tym że nie mają rangi gracz ... Wiem że czasami się tak dzieje z powodu bugu wtedy każemu usuwa się ranga i muszę od nowa wgrywać permission. Za utrudnienia przepraszamy ! Jutro się z ym uporamy

Opublikowano

Spójrz na swoją ortografię ...

A po za tym nie oszukuj ludzi że o coś was prosiłem ...

Piszę moje odczucia związane z tym serwerem i nikt mi tego nie zabroni.

banner2.png

Opublikowano

[quote name=Miner :)' timestamp='1324478620' post='3625483]

Głupi serwer lagi na maxa admin nie odpowiada na pytania nie ogarnia pvp w mieście on O_O nie polecam.

1.Nie wiem nic o tym że admin nie odpowiada popytam ...

2.Nikt nie ma lagów .

3.pvp w miescie ma byc ON bedzie glosowanie na forum czy wylaczyc...

Opublikowano

administracja riserma jest noobska niedawno byl modem na moim serverze on ma 13 lat

i nie ogarnia nic po za budowa i dawaniem sobie itemow nie wiem

na co on sie porywa bana dostal odemnie za banowanie ludzi i nie ogarnianie komend

wedlug mnie ten server nie powinien istniec teraz riserm banuje kazdego nowego gracza wtf co za dziecko

Opublikowano

Server:

Admministracja nie potrafi dac cuba :(

Skopiowana mapa

Nie polecam server prowadzi 13 latek i jest mala frajda z gry bo wbilem z kumpli i zajołem caly server i nie mielismy sie z kim bic

Opublikowano

Wiec tak serw porażka lecz kolega up powiedzial ze serwer nie powinien istniec moim zdaniem serw powinien istniec lecz bez adma riserma tyle odemnie

Opublikowano

jesteście poprostu żałośni !

A więc tak każdy z moich graczy potwierdzi że kilka takich własnie osób wchodzi na server wyzywa all i reklamuje inne servery !!!

Banujemy ich a oni inne nicki ! Teraz daliśmy whitelist i oni właśnie takie rzeczy będą pisać a nasi gracze to potwierdzą !

Teraz wbijaja na nasze nicki !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...