Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] osoby wymieni się usługę za usługę

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam w pełni skonfigurowany i łatwy w drążeniu system doładowujący "SM" lub jak ktoś to nazwie u siebie, po prostu punkty za które można kupować itemy w sklepiku. Plusem tego systemu jest, że obsługuje on przelewy i sms całkowicie automatycznie bez dodawanie kodów do bazy. Sprawdzanie po stronie dotpay/itp. eliminuje wszystkie hacki itp. Nie spotkałem się by na tym forum było gdzieś to opublikowane po za tymi w których trzeba dużo się męczyć z kodami w bazie.

+ łatwe dodawanie bonusów - np. doładowanie o godzinie 19, + 10 % do smoczych łez.

W zamian oczekuję od tej osoby, że udostępni mi pare ciekawych questów, bądź mountów lub itemek i je wgra na serwer i klienta. Gdyż z tym sobie jeszcze nie radzę i się uczę. xD

Jeśli mój temat łamie zasady regulaminu proszę go usunąć, gdyż wydaje mi się usługa za usługę nie powinna go łamać.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

Pisz tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...