Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy chamsa widza inni gracze na podglądzie? I inne pytanka.

laggerus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jak włączę chamsa to gracze z mojego teamu widzą to? Na poglądzie.

Czy jeżeli nikt mnie nie zreportuje to GM nie zbanuje mnie( przy ustawionych GM warning)?

Czy da sie zrobic tak, żeby gracze z innego teamu(przeciwnika) gracze byli na inny kolor niz moi?

Pozdrawiam.

Opublikowano

1.Nie nie widzą tego.

2.Tak jeżeli nikt cię nie raportnie nie dostaniesz bana gdy masz włączone gm warning.Jest jeszcze crash hacka wtedy tez mozesz dostac bana.

3.nie niestety się nie da.

torrex.png
Opublikowano

Czy jak włączę chamsa to z mojego teamu widzą to? Na poglądzie. Wiadomo że nie. Ty masz hacki, więc ty widzisz :)

Czy jeżeli nikt mnie nie zreportuje to GM nie zbanuje mnie( przy ustawionych GM warning)? Jeśli nie zadziała GM Warning to możesz bana dostać. Ale tak to raczej nie dostaniesz :D

Czy da sie zrobic tak, żeby gracze z innego teamu(przeciwnika) gracze byli na inny kolor niz moi? Na inny kolor niż Twój nie, ale używaj Wall Hacka. Wtedy widzisz przez ściany w naturalnych kolorach :P

Nothing to do here.

Opublikowano

Nikt cie nie nakryje. Ty masz hacki WH/chamsa i tylko ty widzisz czy ktoś jest za scianą ;)

PS: Ale nie hackuj lepiej za dużo bo się szczają ze masz WH/chamsa i będą cie kickać. :)

Opublikowano

Haków D3D praktycznie nie da się udowodnić.Można jedynie spekulować czy dana osoba z dobrymi statystykami używa jakiegoś właśnie haka D3D, czy może ma po prostu tzw. "skilla".

Opublikowano

Czy jak włączę chamsa to z mojego teamu widzą to?

Nie nie widzą chyba że posiada dany gracz

Czy jeżeli nikt mnie nie zreportuje to GM nie zbanuje mnie( przy ustawionych GM warning)?

W kazdej chwili możesz dostać bana

Czy da sie zrobic tak, żeby gracze z innego teamu(przeciwnika) gracze byli na inny kolor niz moi?

Tutaj odpowiem Tak, ale to zależy od hacka i programisty

1325338146-U466532.png

Sygnatura by Me ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...