Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]!Kamer Mod .Balmora

VoReK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że odpalając przez Kamer moda z metin2mod.tk nie można się zalogować na balmorze :(.Pomóz ktoś wyślij link do launchera Balmory albo rozwiązanie napisać.Z góry dzięki.Pomóż ktoś

ceba0rynia.png
Opublikowano

Antix ale on własnie nie chodzi w tym modzie. a przed wrzuceniem moda do metina powinnieniem go spatchowa, bo tego nie robiłem

ceba0rynia.png
Opublikowano

Zainstaluj net framework 4.0

Niedawno bylem takim nupkiem ze nie sluchalem i nie instalowalem i jak wlaczalem to mi sie nic nie dzialo... Więc zainstalowalem net framework 4.0 i dziala connect helper i wszystkie pliki od kamera : )

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

tak instalujesz moda do clienta balmory musi byc spatchowany

Mod musi być instalowany na metku 2011 inaczej nie działa poprawnie, a przy instalacji wywala błędy :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

nie najlepiej zainstaluj moda do metina z 2010 roku

a fb działa oporawnie na win 7 bo na xp podobno sie zawiesza

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Ale podaj dokładna date z 2010 roku bo troche tych wersji jest. sciagłem tego z 2011 i patchowałem to nie chodzi na nim mod bez patcha to samo.:(

ceba0rynia.png
Opublikowano

Dzieki kolego sciagam juz tego metina za jakies 45 min zdam relacje:)I pobrać mam to wszystko?.NewBalmora itp.?I czy będę musiał hs zablokować?Oraz jak masz czas to wstaw link do działającego fiszbota .

ceba0rynia.png
Opublikowano

Jaki Ten obok dowlandu?jesli ten to tak.Tylko lipa jest bo jak wchodze w edytora to zawsze znika mi serwer który przedtem utworzyłem.I trzeba robic od nowa .Dalej mam problm z tym Zostaniesz zalogowany .,Bład podczas łaczenia z serwerem

Tak ustawiłem ale dalej lipa.A przyczyną jest to napewnożę nie zapisuje ip w edytorze.Najlepiej będzie jak ktos mi wysle ustawiony serwer .Bo nie moge sobie z tym poradzic

ceba0rynia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...