Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Lee sin - potrzeba porad.

KosikSquad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Ostatnio kupiłem sobie Lee sina bo bardzo mnie do niego ciągło. Kilka rund nim zagrałem jednak strasznie nim "nubie" i prosiłbym o jakieś porady. Głównie zależy mi na jakimś buildzie, sam testowałem pare ale jakoś nie wiem sam jaki najlepszy. I jeszcze masterki, najlepiej i do jungli i do normalnej lini. Może jeszcze jakieś porady ogólne, jak wykorzystywać skille itd.

Licze na was :D

Pozdro :)

Opublikowano

Moge ci pomóc co do skilli. Ogólnie znane jest dobre kombo żeby wbić się pod wieże i uciec zanim cie uderzy wieżyczka. Musisz dobrze trafiać Q i jak się wbijasz na przeciwnika to użyj E walnij go kilka razy i jak chcesz uciec to W do partnera lub do miniona aby uniknąć kontaktu z wieżą.

A co do reszty tu masz link

http://www.solomid.net/guides.php?g=10587

Lane i Jungle + Masterki

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy Lee Sin siedzi w dżungli i gdy tylko ma okazję gankuje. Przynajmniej ja tak robię i w większości przypadków wygrywam Lee Sinem (normale). Co prawda, nie grałem nim jeszcze na rankedy, ponieważ jeszcze jestem za słaby na to. Lee Sin'a najlepiej budować pod offtank'a (Warmong + Włócznia Atmy): potrafi zadać dobre DMG, a zarazem długo przetrwać. Najważniejsze co trzeba umieć robić Lee Sin'em to trafiać skillem Q i wszyscy będą padać.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Miej zawsze warda przy sobie. Postawisz go za ścianę, i się przyciągniesz do niego w razie potrzeby. Itemki tak jak wyżej, ale to do jungli. Jeżeli nie jungla, to kup na początek Doran's Shielda i skończ z itemami tak, jak wyżej. Zamieniasz tylko latarenke na coś potrzebnego w tamtej chwili. Warto kupić Sword of the Occult i postacowac (tak, jak Mejai'a). Do jungli bierzesz najpierw E i maksujesz R>Q>E>W, a na line'a bierzesz najpierw Q i maksujesz tak samo.

Opublikowano

Mój build: Latarnia, Merce, BT/WARMOG Warmog/Atma BT/Coś innego;)

A co do gry, to po prostuj szanuj passyw. Będzie dobrze!

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

co z tymi merkami to bym się kłócił grałem nim bardzo dużo razy ale zamiast merków wole zakładać tabi ninjy :) trochę uników nie zaszkodzi.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Mój build latarnia, mercury, brutalizer, atmog, coś pod survi. Jeśli mecz trwa nadal zmieniam brutalizera na youmu a latarnie na bloodthistera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...