Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ezreal - build.

Patryczekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie widzę że jest darmowy Ezreal ale dziwą mnie jego bulidy na mobafire. Czy ma ktoś jakiś dobry sprawdzony bulid? Bo na tym mobafire (wg mnie) są bardzo dziwne. Po co łączyć itemy pod moc umiejętności z tymi do obrażeń fizycznych Już sam nie wiem. Jak ktoś nim gra proszę o bulid ;)

Opublikowano

AD czy AP?

Ja zawsze grałem AD:

- kosi na 1 v 1

- dobry dmg z Q

- auto attack dobry ;p

- słaby ult

AP:

- kosi z ulta i tych um na AP

- lepszy w TFach

AD build:

doran's blade

ionian

sheen

brutalizer

phage

zeal

yoomu's

trinity

zeal

bloodthrister

infinity

phantom

Maksujesz Q, E i W na końcu. Ulta zawsze kiedy się da.

AP:

krzysztalek na mane

ionian/sorcerer's

lezka

catalyst

archangel

roa

rylai's

zhonya's

rabadon's

Maksujesz E, W, Q i ulta kiedy się da. Zaczynasz od Q. Jak wolisz, możesz maksować W przed Q.

Opublikowano

O dzięki właśnie o to mi chodziło :) Jutro popróbuje sobie z dwoma bulidami i określę jakim mi się lepiej gra :)

Tylko kurcze na polskiej wersji gram ;p Tak około połowę itemków rozumiem reszty niezbyt ;p

Opublikowano

@up: Czemu od razu pajaców ^^ ? Ja zagrałem tymi buildami bo także mnie zaciekawiły i nawet dobrze się grało. A jak masz zamiar hejtować to doradź coś samemu a nie gotowe buildy (które są dobre) podajesz, i jeszcze od pajaców wyzywasz...

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

@up i po co rozpoczynasz flame ;x ? Lol to jest gra a (przynajmniej ja tak uważam) najważniejsze w grze jest dobra zabawa więc jak lubisz grać tylko jednym buildem i zanudzać i podniecać się że wszystkich jedziesz to już twój problem. Ps. Ogarnij te wulgi mistrzu.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

solomid wejdż a jeżeli juz to

Ad i :

2x Phantom Dancer

2xBloodthrister

1xInfinity Edge

-Buty Berserki

z tym buildem typowego ad carry masz zaj******* dmg life stela as i kryt.Chyba że zrobisz AP (Nie Polecam Ap ssie only AD) -.-:D

92638836957749081572.png

Sygna by iLoveLive

Opublikowano

Ezreala mozna skladac na 2 sposoby z trinity lub bez oto build

Z Trinity: berserkery - 2 dorany - trinity force - infinity edge - last whisper - bloodthrister - guardian angel/quicksilver sash

Lub bez jak typowego ad carry berserkery - 2 dorany - infinity edge - phantom dance - last whisper - bloodthrister - guardian angel/quicksilver sash

Spelle ktore mozna na niego wziac to

Heal/ignite Heal/Flash Flash/ignite

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...