Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na jakim serwerze zagrać ?

FLaY4u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam prośbę do wszystkich zatwardziałych graczy Metina.

Zaczynałem grę w Metina od samego początku wydania gry. Grałem parę lat (ok.2) na polskim serwerze, na Monastyrze. Później miałem przerwę ale nie na długo bo ok. pół roku. Zacząłem więc grać od nowa ale na serwerze 7 (Almanach) ponieważ poprzednie konto sprzedałem. Na s7 grałem nieprzerwanie przez ok. rok później chwilowo znudził mi się i zacząłem grać na serwerach prywatnych, ale wyglądało to tak, że rejestrowałem się na jednym serwerze, za kilka dni na kolejnym i powstał wielki mur chiński. Po jakimś czasie zdecydowałem, że mógłbym powrócić do gry na polskim Metinie. Tak też zrobiłem ale po pół roku całkowicie gra mi się znudziła, nie było "tego" klimatu, atmosfery co kiedyś więc sprzedałem konto i postanowiłem rzucić tę grę na zawsze. Teraz po kilku latach przerwy mam wielką chęć na zagranie w jakąś grę MMO i zdecydowałem, że to musi być Metin (długo szukałem i zastanawiałem się). Ale sęk w tym, że nie chcę rozpocząć gry od jakiegoś pierwszego lepszego prywatnego serwera i cały czas zmieniać go na inne. Chcę od początku zagrać na prawdziwym serwerze z możliwościami sięgającymi niebios, prawdziwym klimatem z lat gdy się zaczynało, wciągającym aż po samo dno. Jestem prawie pewien, że teraz już taki serwer istnieje który by mi w 100% odpowiadał.

Po przeczytaniu powyższego tekstu pytanie pewni samo się wam nasuwa.

Od razu ostrzegam wszystkie tzw. dzieci neo a zarazem mam prośbę do moderatorów - jak zaczną oni wypisywać tutaj tysiące byle jakich serwerów albo typu "ten jest spoko" proszę o usuwanie takich postów które tylko zrobiły by syf w tym temacie.

Od dnia szóstego stąpamy po tej podłej ziemi

Mamy ręce - zabijamy, mamy usta - kłamiemy,

Orgia much, nie ufaj hipokrytom

Zawiedzie cię oko, to oko dzieciak wykol,

Zimny pocałunek w szyję, w otchłań spadasz

To miasto tym żyje, po prostu jak Chada

Zasady są po to żeby je łamać?

Zasady są po to żeby je łamać?

Liczą się przyjaciele i milczenia zmowy

Reżim, kurwy, nalot dywanowy

Mała wycieczka do piekła i z powrotem

Tu grzesznicy modlą się najgłośniej

Nie znasz dnia ani godziny, walczysz

Ofiary wojny w chwale wracają na tarczy

Niewidzialna ręka rzuca twój los na szalę

Coś w tobie pęka, życie łamie morale

[x] 10 [x] 20 [x] 40 [x] 80 [x] 160 [x] 320

Gość PoweRade™
Opublikowano

Prawdę mówiąc nie ma już tego klimatu co z przed kilku laty . Jeżeli chodzi o serwer to polecam ci najnowszy ( s26 ) , ponieważ tam są tanie ceny i gra dużo ludzi

Opublikowano

Xenoxa nie polecam - tyle tam dzieci, że głowa boli. Balmorę mogę polecić :) Fajny klimat, ogarnięty team.

Zagadzam sie.

Polecam jakis medium ale jaki to zalezy od twoich upodoban

Balmora fajna ale hard

Opublikowano

Nie prosimy o serwery.

Tutaj masz spis polskich dedyków.

http://www.mpcforum.pl/topic/269425-newtutorialspis-polskich-serwerow-dedykowanych/

Zagranicznych:

http://www.mpcforum.pl/topic/259005-tutorialnew-spis-serwerow-zagranicznych/ 

Hamachi:

http://www.mpcforum.pl/forum/279-serwery-hamachi/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...