Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---> Server Minecraft <--- [FB. SU][NON-Premium][NON-WL]

Aviat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialbym was serdecznie zaprosic na server w minecrafcie.

Info o servie:

Sprzet

-Intel i7 6Core

-20GB RAM

-300mb/s

Serwer

IP: srv.lycosa.pl lub 188.165.224.50

IP Teamspeak3: srv.lycosa.pl lub 188.165.224.50

Non premium

Non White list

No Lagg

25GB RAM

FreeBuild, Survival

250 Slotow

24/7

Dysponujemy ponad 1000-em dzialek kazda o wymiarach 15 x 15. Dzialki sa automatyczne co znaczy ze nie bedziece musieli sie prosic o dzialke tylko wystarczy ze zarobicie 1000$ wpisujac /jobs join i mozecie kupic dzialke klikajac prawym przyciskiem myszy na tabliczke obok wolnej. Na mapie Survival oferujemy wam zalozenie wlasnej frakcji z innymi graczami gdzie mozecie budowac swoje krolestwa, zamki, farmy? i prowadzic wojne z innymi frakcjami. Kazda frakcja/gildia ma prawo do wlasnego pokoju na naszym teamspeak3.

Co wiecej, oferujemy wam mozliwosc wykupienia konta VIP ktore oferuje uniklany prefix przed nickiem, wieksza dzialke 25 X 25 oraz mozliwosc do laczenia max. 3 dzialek wlasnych lub z innym graczem. Oferujemy takze mozliwosc zostania moderatorem lub budowniczym mapy.

Zapraszamy takze na nasz prywatny teamspeak3 jesli chcecie uzyskac wiecej informacji lub na sam serwer gdzie sami mozecie sie o wszystkim dowiedziec.

Administracja:

HeadAdmin: HenioMC

HeadAdmin: Aviat

PanTechniczny: Worms

Serdecznie zapraszamy

Pozdrawiam, Aviat

Opublikowano

Nie polecam!

Totalne 0 zajmowania się graczami..

Admin wszystko olewa.. w dodatku cały czas napieprza na KAPS LUKU i popełnia non stop błędy ortograficzne, co po prostu mnie razi.

Do tego kompletny brak zorganizowania położenia konkretnych miejsc.

Serwer na pewno nie godny polecenia!

Pozdrawiam,

chakeR

Opublikowano

Po 1 jest 2 adminów. Po 2 czym mamy się zajmować jeżeli działki są dawane automatycznie a nie że trzeba prosić o działkę ... Po 3 tak oceniłeś serwer ponieważ dostałeś bana za przekleństwa. Pozdrawiam Henio

Opublikowano

Po 1 jest 2 adminów. Po 2 czym mamy się zajmować jeżeli działki są dawane automatycznie a nie że trzeba prosić o działkę ... Po 3 tak oceniłeś serwer ponieważ dostałeś bana za przekleństwa. Pozdrawiam Henio

Po 1 2adminów to za malo i Przypinam się do 1posta :) 0ogaru Admini 0ortografi 0pomocy dla graczy pytalem się gdzie tp do nether itp a oni nic dalej se gadaja maja graczy w dupie 0ogaru

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

aviat na serwie z opowalo kilku graczy w tym mnie (dzulPl) ja zaczolem deopowac niestety gracz kuba 123 zbanowal mnie i zaczol neosowac szybko zareaguj

mca.png mca.png

mca.png vipersig.jpg

Opublikowano

Właśnie zauważyłem. Póki co naprawiamy zniszczenia od teraz jest 2 HeadAdminów (HenioMC i Aviat) nikt nie ma dotępu do FTP mam nadzieję że się to nie powtórzy przepraszamy za wszelkie problemy

Opublikowano

Na poczatku myslałem, że serwer dobry ale NIE POLECAM!

Podobno stoi na dedyku ale jakoś codziennie przez 15h jest offline...

Ciakwe jak chcecie zebrać graczy skoro pogram godzine wieczorem a pozniej znowu caly dzien offline zeby wieczorem pograc godzine...

Juz serwery na hamachi maja lepszy rate

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...