Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje prezentów ;]

Silny199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stworzyłem temat z dowcipami, historyjkami rysunkowi - Z komentarzy wnioskuje że się Wam podobały te tematy ;] ( Dziękuję za Lajki ;) )

Teraz zaryzykuje i stworze Temat z wesołymi prezentami / upominkami ;]

A więc:

Coś dla Pań - macie problem z partnerami ? Oto coś dla Was - Pilot do zaprogramowania Partnera ;) Ale uważajcie bo jest też wersja do zaprogramowania Partnerki ;]

thumb.jpg

Teraz coś dla Panów :) Zwłaszcza tych młodszych którzy muszą zacząć zbierać pieniążki np na Auto czy na jakieś widzi mi się :)

Wkładanie pieniążków do Skarbonki nie sprawa przyjemności prawda? A o to skarbonka która to zmieni ;]

Fajne kształty przypominające idealny rozmiar 90 :) W dodatku przy wkładaniu Pieniążka wydają dźwięk orgazmu ;] - Ciekawa sprawa ;]

skarbonka_cycki_z_orgazmem.jpg.thumb_200x150.jpg

Trzeci prezent to Bokserki :) Każdy facet powinien ich używać są wygodniejsze ;] Oczywiście ja mam takie zdanie ;] Ale co w nich takiego innego ?? To oczywiste - Mają ciekawe kieszonki ;) Na co ? Na prezerwatywy :rolleyes: Mogą pomieścić 7 prezerwatyw, więc na kilka ładnych godzin starczy ;)

bokserki_prezerwatywy.jpg.thumb_200x150.jpg

Następny prezent jest dla Ludzi którzy lubią robić imprezy domowe :) Dla znajomych jest oczywiste kto zrobił Imprezę ale co jak przyjdzie ktoś nie znajomy? Wyobraźcie sobie sytuację w której Organizator siedzi sobie przy stoliku czy gdziekolwiek indziej i pije spokojnie Piwko patrząc jak biba się rozkręca, na zadowolonych ludzi itd a tu nagle podchodzi do niego KTOŚ nowy i pyta się kto jest organizatorem tak zajebistej biby . . . Ehh no wiadomo że każdy by chciał być rozpoznawany jako Organizator :) Teraz jest na to rada :) Jaka? Przedstawiam Państwu Kufel Gospodarza Biby dzięki któremu będziecie w końcu rozpoznawani ;]

kufel_gospodarza_biby.jpg.thumb_150x200.jpg

Zaproponuję również wersję dla Kierowników Imprezy w postaci:

helm_kierownik_imprezy_2.jpg.thumb_125x93.jpg

Mam nadzieję że się podobało ;) Opisy są mojego Autorstwa :)

Komentujcie :D

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Z niczego się nie śmiałem -.-

No trudno - nie wypaliło ;(

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...