Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze steam.

K4but0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem z programem do gier steam. Jakiś czas temu, znalazłem jakiś poradnik na necie jak bo "scrackować" a, że chciałem kupić MW 3 key a nie wiedziałem, czy na multi będzie dobrze chodzić to udało mi się niby zainstalować tego "cracka". W narzędzia steam pojawiło się 41 gier lecz nie ściągałem, stwierdziłem, że to się mija z celem i wykasowałem wszystko z kompa. Wczoraj kupiłem klucz do gry Portal na alledrogo, robię konto steam a tam nadal te 41 gier. Jak się tego pozbyć ? Kasowałem steama z 5x, czyściłem rejestr, nic nie pomaga. Pobrałem na siostry komputer steama, zalogowałem się na konto i też ten problem jest, nawet jak stworzyłem nowe konto. O co chodzi ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

nie do konca zrozumialem lecz chodzi ci o to iz sciagnoles steama z "crackiem"?

i tam w folderze z steamem jest 41 gier?

przyczyna zapewno stoi po stronie steama zobacz w bibliotece czy wgl tam sa te gry jesli ich nie ma to znaczy ze sa to tylko skroty do tych gier lecz plikow typu

dll nie ma wiec gra sie nie uruchomi. Wiec najlepiej sciagnac z innej strony steama. ja osobiscie radze ci kupic oryginalna gierke z kodem moe drozsze lecz oplacalniejsze,.

sadze iz pomoze ci to cos.

Ja ci radze jesli nie masz kasy na kupno gierki to sciagnij se steama z zaufanej stronki bez zadnych "crackow" ;] 3maj sie powodzenia ;p

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Trochę namieszałem, problem rozwiązany. Gdy się instaluje steama to w "narzędzia" widnieją gry. Ja myślałem, że tylko ja tak mam i przez tego cracka, a się okazuje, że to normalna rzecz.

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...