Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Dostałem Bana.

suguhan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój kolega dostał bana i chciałbym się dowiedzieć za co.

Nick Madgudzia

Liczę na szybką odpowiedz będą Lajki ; )

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

a jak loguje się czy pisze że hasło jest niepoprawne czy pisze że ban perm

bo ja np mam to 1 i prosiłem o pomoc nexona to oni mnie w dupie mają- tzn że pisałem problem, podawałem info choć i tak byłe złe to odpisywali to właśnie choć im to tłumaczyłem

ja straciłem konto za nic...

Opublikowano

Jak masz ban pisze ze masz ban

Jak masz złe hasło wpisujesz to pisze ze złe hasło wpisujesz niestety nie mozna teraz odzyskac danych do zmiany hasła

Jutro sroda konserwacja moze pokaze sie za co twoj kolega dostał bana :]

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Albo.. ban ip.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Zobacz jeśli na każde zrobione nowe konto dostajesz bana to masz na MAC i musisz zmienić lub na adres płyty głównej to tylko reinstalacja systemu.

Opublikowano

a jak loguje się czy pisze że hasło jest niepoprawne czy pisze że ban perm

bo ja np mam to 1 i prosiłem o pomoc nexona to oni mnie w dupie mają- tzn że pisałem problem, podawałem info choć i tak byłe złe to odpisywali to właśnie choć im to tłumaczyłem

ja straciłem konto za nic...

Jak jest napisane że hasło niepoprawne to ktos Ci ukradł konto po prostu... Jak nie masz wszystkich danych od rejestracji konta to nie ma szans na odzyskanie

Co do tematu sam też sprawdzałem i nie ma żadnej informacji. Tak jak już ktoś wspomniał niech założy nowe konto, niech sprawdzi czy też nie ma banna, bo jak ma to Piecu już napisał co jest porzyczyną - bann na MAC albo na adres płyty głównej

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano
Jak jest napisane że hasło niepoprawne to ktos Ci ukradł konto po prostu... Jak nie masz wszystkich danych od rejestracji konta to nie ma szans na odzyskanie

Co do tematu sam też sprawdzałem i nie ma żadnej informacji. Tak jak już ktoś wspomniał niech założy nowe konto, niech sprawdzi czy też nie ma banna, bo jak ma to Piecu już napisał co jest porzyczyną - bann na MAC albo na adres płyty głównej

Mam wszystkie dane do konta, bo już raz zmieniałem hasło-jakieś miesiąc przed stratą konta. Nie hackowałem, nie wchodziłem na strony typu scamming itp. Po prostu zalogowałem się na forum i po 5 sekundach samo mnie wylogowało i w taki sposób się stało.

Opublikowano

skoro masz wszystkie dane do konta to daj sobie przypomnienie hasła i na e-maila Ci przyjdzie hasło..potem je zmienisz i już...;)

ehh.:)

Opublikowano

własnie w tmy problem, bo pisze że niepoprawne są - nexon kpi ze mnie. A jestem w 100% pewny że dane są poprawne,tylko nie działają.

Sprawdzałem i wiem że email jest nie zmieniony imie nazwisko tak samo i data urodzenia jest poprawna

pisałem do nich ale jak zwykle piszą to samo-dane są nie poprawne

Opublikowano

haha to tak jak do mnie...też mi ukradli 2 konta..pisze do nich o przypomnienie hasła podaje na 1000000000000% poprawne dane a oni ciągle, że są złe...nie wiem o co biega...

Opublikowano

Osoba która ukradła konto mogła zmienić dane nie wiem czy nadal to jest możliwe ale ostatnio bez żadnego problemu dało się to zrobić.

Opublikowano

Osoba która ukradła konto mogła zmienić dane nie wiem czy nadal to jest możliwe ale ostatnio bez żadnego problemu dało się to zrobić.

możesz zmienić hasło...ale e-maila ani imion nie da się zmienić ;//

Opublikowano

Jak to imion nie da się zmienić ? Sam zmieniałem w wrześniu chyba, że już się nie da. O maila można napisać do nexona gdzieś kiedyś widziałem wzór takiej wiadomości.

Opublikowano

Mogą wejść nawet 10 osób.

Imię i nazwisko można zmienić i jak znasz nawet wszystkie dane to już nie odzyskasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...