Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warny się liczą jak chce się być kidem ?

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule ;)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Jeżeli masz powyżej 10% na pasku to nie masz co startować. Team Forum zawsze sprawdza ile % masz na pasku w celu zobaczenia czy ripowałeś TuT'ki, spamowałeś.

Opublikowano

Jak masz warny to zapomni o zostaniu kidmodem ja bym ci proponował najpierw zmniejszyć warny a później startować na kidmoda jeśli chcesz

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A ja bym proponował darować sobie start na kidmoda. Jest wiele innych ciekawszych zajęć niż kid modkowanie na tym forum ;). Nieraz widziałem jak administracja "dziękowała" zasłużonym kidmoderatorom / moderatorom ;). Znajdź ciekawsze zajęcie. Bądź dalej użytkownikiem, ale nie trać czasu na kidmoderowanie ;). Taka cenna rada.

Co do pytania :

Tak sprawdzają ilość warnów, którą (niby) można zbić tutkami i pomocą innym.

jqeuR.png

Opublikowano

Ehhh on się zapytał czy kid może dostać warna a wy mu piszecie ze z warnami nie mozna dojsc ...

to dwa różne światy... Wydaje mi się że może co wiąże się z tym pewnie jakieś upomnienie od jego opiekuna

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

O nie wypraszam sobie to. Miałam

20% tzn obniżyli do 15% bo 2x za to

samo i byłam kid mod'ka . . .

zrezygnowałam z stanowiska związku z

spr osobistymi.

Oraz to Tematu

Tak kid mod może dostać warna...

Oraz liczą się . . .

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Ktoś wprowadza w błąd.Tu nie chodzi o to czy kid może dostać warna tylko chodzi o to czy warny zniżają szansę na zostanie kidem. jak ma się powyżej 15% to nie ma co startować.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Tak, wszyscy moderatorzy i wyżej rangą spoglądają na pasek warnów.

Jeżeli już napiszecie jakiś tut to piszcie do jakiegoś moda z linkiem aby wam zdjął % :)

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...