Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skin Blood Lord Vladimir - opłaca się kupić?

matxD@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam takie pytanko male.. Czy wedlug was oplaca sie wydac az 1820 RP na blood lorda vladimir ( legendarny skin) To przeciez duzo rp ; o A moze polecacie cos innego za rp wartego uwagi . Ip boosty i exp boosty nie interesuja mnie . Czekam na wypowiedz gracza ktory posiada ten skin jednakze kazda wypowiedz jest dla mnie cenna pisac daje +++ kazdemu za checi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Według mnie się nie opłaca, bo co? Wydasz tyle kasy i praktycznie nic nie dostaniesz, bo tylko wygląd inny. Jeśli chcesz tak bardzo skina to kup sobie jakiegoś tańszego.

A co do boostów, to jak coś to opłaca się tylko kupić ip boosta, expa nie kupuj.

Opublikowano

Powiem ci tyle że on różni się tym że więcej krwi leci ze skilli. Moim zdaniem nie opłaca się. Mógłbyś kupić 2 różne skiny.

Opublikowano

ten skin powinien kosztowac 520rp max. ochydnie wyglada troche pedalsko ale skille troszke fajniej wygladaja. jak dla mnie nie oplaca sie kupowac. za ta kase masz 2 postacie lub 4 w przecenie

Opublikowano
Jak Ci się podoba to kup, 4 dyszki to nie majątek.

@up prawda nie zbankrutujesz przez 4 dyszki

40dyszki to wiecie ile to jest ?? 2wódki lub 4paczki szlug -,-

albo inaczej idz ulicą i wywal 40dychy ... -,- dla mnie to dużo i się nie opłaca

Opublikowano

Skin jest boski, ale zastanówmy się, czy opłaca się wydać tyle kasy, na skórkę która nie da nam nic, oprócz + 10 do wyglądu umiejętności i bohatera? Jedno wielkie zdzieranie kasy. Fakt, jak zobaczyłem skina sam chciałem kupować RP i przy tym Vlada wraz ze skórką, ale na szczęście oprzytomniałem :P

Opublikowano

Jesli dla was ten skin wygląda pedalsko to polecam udac sie do lekarza.Skin wyglada ZAJE... jak masz rp i ogarniasz vlada to kupuj ;D

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Mowiac ze skin vlada jest pedalski rownie dobrze mozecie powiedziec ze skiny tarica sa meskie (no oprocz krwawych kamieni ^^ ) xD .

Jezeli potrafisz grac vladimirem i granie nim sprawia ci przyjemnosc to polecam :P

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Eee ...

To 2 postacie za 975IP , Jedna postać za 975RP z jednym lub kilkoma skinami .

Na dodatek skin nie jest za specjalny .

Nie opyla się .

Opublikowano

według mnie się opłaca, jak ogarniesz skille i role to robisz miazgę, ucz się też z filmików na yt.

lulz niech zgadne grasz 1 tydzien? :D skin to skin nie ulepszenie postaci w dodatku na yt gowno sie nauczysz <,<
Opublikowano

Niezły typ. Skórka to dla bohatera - to respekt dla gracza, coś czym można się popisać.

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Według mnie nie opłacalne jest kupowanie tak drogiej skórki no chyba że zdecydowałeś ze Vladek to twój main i dobrze Ci się nim gra w takim wypadku możesz kupić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...