Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] EasyMetin2pl co to?

Jedyneczka1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałem zadać to pytanie kilka dni temu, ale dopiero teraz sie zebrałem. Co to jest easymetin2pl? To jest chyba taki kamer mod jak sie nie myle tak? I pytanie jeszcze czy działa na nim fishbot, bo tutaj http://www.easymetin2.de/pl/homepage.html pisze ze działa fishbot. I tak czy jak to sćiągne to musze blokowac HS? Za wszystkie udzielone odpowiedzi, nagroda znana !

pryzmat.jpg
Opublikowano

jest to bot (expbot i fishbot)

jest płatny (ale 2 godzinny dziennie sa za free)

nie potrzeba zadnej blokady hs metek musi byc czysty inaczej ci nie odpali ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano
EasyMetin2 PL - Bot do gry metin2 (sam expi, loguje się sprzedaje drop, używa potów itp.)

Pragnę wam przedstawić znanego już wam ExpBota Easymetin2 PL, który działa na Metin2PL. Odkąd pojawiła się ta wersja wprowadziłem do niej szereg poprawek. Bot ten aktualnie już jest w całości w języku polskim i pije automatycznie mikstury każdego rodzaju, czerwone jak i niebieskie. Zostało poprawione kilkanaście błędów w tłumaczeniu. W tej wersji naprawiłem też znany błąd związany z c++. Zmodyfikowanie pliku locale_pl dało też możliwość logowania się na 23 serwer, który był wcześniej niedostępny.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...