Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Ubisoft

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Z 2 tyg temu kupiłem sobie Assassina Creed'a Revelations. Dopiero dziś go zainstalowałem ponieważ nie miałem czasu.

W instrukcji jest napisane ,że konto uplay można założyć od 13 lat. Lecz, kiedy próbuję się zarejestrować piszę ,że nie spełniam wymagań. Chodzi o wiek.

Więc... What The Fuck?!

Opublikowano

Zobacz sobie tutaj i powiedz mi gdzie masz napisane, że od 13 lat?

http://www.lideria.pl/Assassins-Creed-Revelations-edycja-kolekcjonerska/sklep/opis?nr=316255

Jeśli nie mam racji zjem chociażby kapelusz.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@ UP

Ubisoft ogólnie jest posrane w/g mnie. Czytałem o wielu kłopotach ludzi co kupili gry z stajnii Ubisoftu i właśnie te konta online uniemożliwiły im grę.. Kontakt z supportem jest zajedwabisty :D . Jak się pofarci to szybko otrzymasz odpowiedź, a jak nie to czekaj i gnij w oczekiwaniu na odpowiedź.

Moim zdaniem powinieneś dać sobie 18 lat. To nie twoja wina, że jakiś pajac z Polski przy tłumaczeniu instrukcji i drukowaniu jej dał minimum 13 lat do założenia konta zamiast 18 +...

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...