Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Klasy, ich umiejetnosci

Hunciak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałem się zapytać co do Klas postaci w battlefieldzie 3 bo za niecale 1h juz sobie ponakur*** - pogram ;)

Chodzi mi głownie o to jakie są klasy, jakie dana klasa ma bronie, + i - , co polecacie ?

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

Musisz sam pograć i wszystko ogarniesz. Każda klasa ma w sobie coś wyjątkowego, szturmowiec może odradzać ludzi. Technik może rozwalać czołgi i pojazdy latające, i może zarówno je naprawiać. Dodatkowo, ta klasa ma bardzo ciekawy przyrząd - robot snajperski. Jest to małe gówienko, którym sobie jeździsz po mapce i możesz plantować C4 z drugiego końca mapy. Żołnierz wsparcia ogółem mi się nie podoba, straszne bronie ma... ale za to ma moździerz, odblokujesz to ogarniesz co to jest. No i sniper, najbardziej nielubiana klasa chyba we wszystkich grach, chyba nie muszę opisywać.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

1. Szturmowiec (medyk) rozrzuca apteczki, reanimuje, ma głównie karabiny szturmowe.

2. Zwiadowca. Typowy snajper, może rozrzucać mobilne punkty odrodzenia, posiada snajperki oraz bronie krótkiego zasięgu.

3. Technik. Naprawia pojazdy, niszczy pojazdy wrogów, ma karabinki średniego zasięgu, rpg, wyrzutnie przeciwlotnicze.

4. Wsparcie. Rozrzuca amunicję, ma claymory lub c4. Posiada ciężkie karabiny maszynowe.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

99.56% pobierania bfa z origina ;) dzieki za wytlumaczenie klas.

Gram pod nickiem CwanyGostek ^^. 3majcie się.

do zamkniecia

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

Nie rozumiecie, że jak napisał do zamknięcie - lecz nie został jeszcze zamknięty ( różne powody- mod nie bot), nie musicie pisać ?

Raportuje.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...