Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarRock - zmiana hasła

fyrrer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z aktualizacja hasla do gamersfirst a wiec chodzi o to ze nie mam dostepu do tego emaila ktory podalem przy aktywacji konta nie wiem co sie stalo ale chyba go usuneli bo nie sprawdzalem pare lat xD mam pytanie czy da sie to jakos obejsc bo w tej chwili nie moge aktywowac zadnego promocoda ani premki prosze o pomoc z gory thx

Opublikowano

Jeżeli go usunęli - sprawa prosta. Załóż taki sam. Jeżeli ktoś Ci go zajął to wyślij do niego maila, może się dogadacie.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Napisz do ticketa do G1

Napisz swoje pytanie pomocnicze i odpowiedz, oraz jak się sprawa przedstawia.

Ps. Możesz wysłać Promocode i ESN premki to oni to za Ciebie zrobią ^-^ :P

notoacta250.png

Opublikowano

Napisz do ticketa do G1

Napisz swoje pytanie pomocnicze i odpowiedz, oraz jak się sprawa przedstawia.

Ps. Możesz wysłać Promocode i ESN premki to oni to za Ciebie zrobią ^-^ :P

a to thx za pomoc a mogl by mi ktos jeszcze powiedziec gdzie tego posta wyslac tz link i najlepiej by bylo jak ktos by umial przetlumaczyc cos takiego na anglielski zeby bylo poprawnie to by mi bardzo pomoglo

Opublikowano

Jeżeli go usunęli - sprawa prosta. Załóż taki sam. Jeżeli ktoś Ci go zajął to wyślij do niego maila, może się dogadacie.

z tym jest problem bo tego emaila zalozyem pare lat temu na onecie i tam na koncu sie wybiaralo domene tz np onet.pl no i ja wtedy wybralem buziaczek.pl a dzisiaj takiej nie da sie wybrac xDD

Opublikowano

nie wiecie jest moze jakis servis internetowy na ktorym dalo by sie zalozyc emaila z taka domena? tz buziaczek.pl

//Double post - używaj opcji edytuj | RaVneS

Opublikowano

Nie wiem czy nie można mieć własnej ,,domeny" na onet.pl :) Pisałeś czy ktoś nie umie przetłumaczyć?? Tu masz tutka jak napisać poprawnie ticketa :)

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

Nothing to do here.

Opublikowano

Nie wiem czy nie można mieć własnej ,,domeny" na onet.pl :) Pisałeś czy ktoś nie umie przetłumaczyć?? Tu masz tutka jak napisać poprawnie ticketa :)

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

no wlasnie chodzi o to zeby ktos opisal moja sytuacje bo tutaj sa przypadkowe tickety a ja potrzebuje konkretnie do mojej sytuacji

nie wiecie jest moze jakis servis internetowy na ktorym dalo by sie zalozyc emaila z taka domena? tz buziaczek.pl

//Double post - używaj opcji edytuj | RaVneS

mog bys wstawic link?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...