Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Niewidzialny itemek Nie wiem gdzie to dodać, to jest chyba zanikanie teksturek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To przejdźmy do rzeczy

4dfea43bb1.jpg

Najczęściej dzieje się tak po uderzeniu szarżą, wbiciu berka. Myślę że są to teksturki, jest to moje hamachi z przerobionym klientem virtualmt2.

Opublikowano

Haha grubo Hwang Się przestraszył i spadł z Ciebie albo ten zboczony potwór Cię zgwałcolić chciał :P

To wina klienta =) skorzystaj z klienta ode Mojej osoby i Ci nic znikać nie będzie :>

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

W PC na 100% mam tą zbroje. Chodzi o to że jade na gotowcach by badar.. Oraz problem wystepuje że przy logowaniu mi znika...

Gdy ją zdejmę i założę to widzę jak długo sie da stać w m1. Błąd występuje przy użyciu szarży włączenia berka. Myślę, że jest to wina teksturek, ale jak to naprawić.

Opublikowano

tak to jest jak sie z gotowców cisnie ;)

Najlepsze pliki czyste 2k10 niemieckie, +client zaaktualizowany najnowszy i jazda, a nie jakies zjebane clienty i gotowce, chuje muje dzikie węże

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam tam wszystko dodane...

Może opisze wam ten problem dokładniej

Stoje w m1 nie ruszam sie nic nie robie HW widze nawet caly dzien uzyle szarze bach i nie ma

To jest wina teksturek i jak temu zapobiec.

tak to jest jak sie z gotowców cisnie ;)

Najlepsze pliki czyste 2k10 niemieckie, +client zaaktualizowany najnowszy i jazda, a nie jakies zjebane clienty i gotowce, chuje muje dzikie węże

+

To jest test hamachi.

Swój serwer postawie na czystych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...