Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Recenzja] Galaxy s II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,dziś chciałbym wam opisać moją rekacje na SGS II.

1.Gry i aplikacje-

Jako że ,,Es Dwójka'' Jest jednym z najlepszych Telefonów dostępnych na rynku,To Najbardziej wymagające gry chodzą. Procesor Dwurdzeniowy 1,2GHzx2 robi swoje + 1GB pamięci.

Spokojnie zagracie w najnowsze tytuły jak Modern Combat 3 tak jak ja zaraz będe grał :P

2.Oprogramowie !!!

Dlaczego z wykrzyknikami?

Otóż niedługo otrzyma aktualizacje do androida 4.0 Ice Cream Sandwich.Podam może artykuł.

http://simblog.pl/ic...chomiony-na-sgs

Narazie mamy niestety androida 2.3.5 ale i tak spełnia swoje zadania.

4.Wyrzymałość-Tutaj samsung plusuje zresztą sami możecie zobaczyć na filmie.

5.Udostępnianie internetu-Samsung jak wiele innych telefonów ma opcje udostępniania internetu.Bardzo dobra rzecz :P

6.Gps-Bardzo dobrze funkcjonujący GPS i mapy,bez problemu dojedziesz we wskazane miejsce.

7.Kies-Od teraz bezprzewodowo możesz się połączyć ze swoim komputerem/laptopem.

5.Moja opinia +/-

Mam go od niecałego miesiąca i narazie same plusy,kupiłem go na allegro za mniejsza o to,i jeżeli jesteście fanami dobrych telefonów to ten smartfon spełni wasze wymagania.Jeżeli lubisz sobię pograć,przeglądać internet i słuchać muzyki,a nie masz na co wydać pieniędzy to ten telefon jest dla Ciebie :P

Wiem że krótko ale 100% pisałem sam z własnego doświadczenia,daltego proszę o zdjęcie pare % warna.Dziękuję jeżeli się Przyda będe go update'ował.

Nie bij mamo !

Opublikowano

To nie jedyny telefon ktory otrzyma aktualizacje do 4.0, Xperia Neo V tez ja otrzyma.

Nie wiem gdzie to wyczytałeś,czytałem i pisało że narazie jako jedyny SGS Ii się zalicza pozatym jak taki telefon uciagnie androida 4.0 ?

Nie bij mamo !

Opublikowano

Nie wiem gdzie to wyczytałeś,czytałem i pisało że narazie jako jedyny SGS Ii się zalicza pozatym jak taki telefon uciagnie androida 4.0 ?

No to masz stare info.

Aktualizacja do ICS SGSII przełożona na kwiecień.

HTC Sensation aktualizację otrzyma w lutym, a NeoV już ma wersję alpha, czyli coś się dzieje.

EMPTY :C

Opublikowano

Nie bój się.. Dla ZTE Blade już robią, to zrobią też do takich telefonów jak GT540 czy X8...

@top

Słaba recenzja.

2mg3y3k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...