Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Skyrim?

Sheeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dużo mówić, przeepicka gra, grałem parę h i jest super, kupiłbym jakbym miał lepszego kompa ;<

Opublikowano

Także grałem choć już mi się znudziła ale i tak jedna z lepszych Erpegów :P

Nie bij mamo !

Opublikowano
Co sądzicie o Skyrim?

Sadze, ze jest to gra prze epicka, jak ktos juz pisal. Dlugo poczekamy, aby jakas inna firma zrobila tak dobra gre.

; )

Opublikowano

Bardzo słaba. Nie rozumiem czemu wszyscy się tak tą grą jarają. W ogóle słaba fabuła, bez dynamiki system walki, questy nudne, już wole sobie odpalić BF3 albo CoD:MW3 i postrzelać w jakieś lamy, niż patrzeć się na to gówno zwane "Skyrim".

Opublikowano

Bardzo fajna gierka.

Nawet lepsza od gothica bo tam nie było kapeluszy.

Jest rozbudowana i przede wszystkim można pobić smoki z kapeluszami

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Gra zacna, ale mam pewne trudności z jej przejściem.

Może wiesz o co chodzi w tej misji z Kapeluszem Gondoliera?

Szukałem już pomocy na internecie i dalej tego nie ogarniam :c

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nudna, pusta wywłoka. Walka jest z pupy wzięta. Z konia nie.da.się walczyć, a jak zejdziesz to koń ucieknie ;/ Mając dwa miecze nie da się blokować. Nie ma paska szybkiego wybierania tylko konsolowe menu-gówno. Smoki jakieś niemrawe, banda z kijami i kamieniami by je pokonała. A fabuła? Tesz jakaś denna. Gra przereklamowana, bardzo się na niej zawiodłem :<

Opublikowano

Fajna, ale nie lubię długo naginać w jedną grę. Wolę krótkie, które można przejść w 7 godzin (tutaj w tyle chyba się nie da nabić), wszystkie inne mi się nudzą.

Grafa taka sobie, dużo misji etc, ale jest mało przedmiotów i bonusów - to mi się nie podoba.

@Down

U mnie tak samo.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

zalezy co kto lubi, mi tam na poczatku wgl. sie nie spodobala, dopiero potem jak sciagnalem dubbing + napisy po PL troszke mnie bardziej zainteresowala, potem ze 2dni przegralem prawie caly czas bo mnie wciagnela, a teraz znowu jakas pusta i bez celu mi sie wydaje, tak, ze nawet odpalac mi sie jej nie chce

Opublikowano

Słabiutka.Nie kupujcie jej,bo wyrzucicie tylko pieniądze w kapelusz

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nie grałem, ale z YT stwierdzam, że jestem zajebista! Uwaga była tylko taka, że jest krótka.

Ah i nieco przypomina mi Wiedźmina, ale tylko nieco.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Miażdży BF 3 i CODa, jest pełno modów do niej, jest już jakaś beta online, ale nie wiem jak to działa, ale słyszałem, że są jeszcze błędy. Mimo to polecam ci ją. Misji od ch*ja jest, więc nudzić się nię będziesz, no ale zależy od tego co kto woli.

@EDIT

za*ebisty mod ;d

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3251

Info jak instalować

A tutaj jak on działa ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...