Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer z CraftServe.pl

hhooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pewnie. I tak serwer jest pod 10 osób więc na luzie będzie działać.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Popatrz na ofertę i przeanalizuj ją jeszcze raz :

Oferta dirt - stworzona jest właśnie dla takich osób jak ty, abyś mógł spokojnie grać bez lagów przy paru osobach.

Oferta Wood - Jest to dla rozwijających się serwerów, gdyż na 10 slotach nie zrobisz prawdziwego.

Więc myślę, że wiesz, jaką ofertę wybrać :)

Opublikowano

Stój , nie craftserve! masz tam server testowy , lagi jak cholera , ja ci polece mcservere.tk , hosting kumpla , taniej i więcej , wiem bo testowalem craftserve i mcservere.tk

1390144171-U592769.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

na początku jak zamawiałem serwer minecraft w maxrate.pl to było niezbyt, kiepski panel i słabo zrobione serwery, heh ale to im wybaczam bo weszli w rynek mc jako pierwsi. Teraz mają spore doświadczenie i serwerek mam od dłuższego czasu, zajeb.. support, najszybciej wychodzą paczki nowe bukkita, praktycznie zero lagów (dbają bardzo o aktualizację pluginów i zgrywają mapy jak trzeba) i nowy panel, jak na razie nie mam zamiary zmieniać.

Bywalec
Opublikowano

maxrate.pl

Jest dobrym hostingiem, świetny panel. Niestety trochę drogo.

Jak chcesz kupować serwer z małą ilością slotów to polecam VPS'a/ Shell'a. Wykupujesz ram i sam sloty ustawiasz.

Spis:

http://www.mpcforum.pl/topic/483503-aktualny-spis-hostingow-oraz-cennik/

5jJNSGS.png

Opublikowano

w mc torszkę już siędze i wiem jedno, nie kupuj VPS na minecrafta, niedość że to hosting współdzielony to jak przegniesz z pamięcią to odetnie cię usługodawca usługę. Nie chce nikomu włazić w dupę, ale co do ceny to się z Tobą nie zgodzę, dla mnie liczy się stabilność. Nie będe nikomu tu złej opinii robił, jednakże miałem okazje wyprubować dwa hostingi, gdzie cena oscylowała od 2,7 do 2 zł. Boże co za zderzenie ze ścianą, aby admin wiedział mniej od ciebie :/, żal.pl

Co niektórzy poczuli zapach pieniądza i na gwałt tworzą hostingi MC, albo wprowadzają je do oferty, nie rozumiejąc zasady działania gry. Ale mi się chce klnąć... nie po jakiego grzyba wychodzą z tym nie posiadając odpowiedniego zaplecza wiedzowego i testowego.

Wypuścmy minecrafta, będzie kasa, dajmy zaje.. cenę nikt takiej nie będzie miał. Zgłosi się 100 użytkowników, 70 odejdzie, reszta zostanie z nadzieją że coś się poprawi, chu.. mnie strzela, wolę więcej zapłacić

Nie jestem głupcem i nie trzymam się jednej firmy, zostawiłem odrobinę życia dla tej gry i czegoś wymagam od usługodawcy. Mam też serwer w innej firmie, jednak póki co to pod względem supportu i ogaru maxrate wygrywa

pozdro :)

ahh, a te ceny w cenniku to jakieś stare, mają tylko jedną lokalizację Polska i slot kosztuje 3 zika, pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...