Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy za to jest ban ?

Godziu ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !! Chciałbym sie zapytac, czy za kickanie bez powodu (NO REASON jak to pisza) jest ban? Jezeli jest to na ile?

Chodzi mi szczegolnie o to, ze gdy ktos mnie nie kicknie, a ja sie zamszczę np: podając powod team killing. Mogę za to lapnac banika :P ?

PIerwsze 3 osoby, ktore udzielą mi pooprawnej odpowiedzi na oba pytania, dostają po LIKE.

316rfbqr.png

Opublikowano

Tak, za nadmierne kickanie innych graczy, czyli Abusing można dostać perma, jak ktoś zrobi raporta i udowodni że kickasz bez powodu.

Opublikowano

Ale ja się nie bawie w kickanie, moze z 5 razy zdazylo mi sie kicknąć kogos bez powodu. Czy za taka ilosc moge dostac perma? Czy moze to beda ostrzezenia lub np: chwilowy ban?

316rfbqr.png

Opublikowano

Masz tu w dziale CA "Za co i na ile można dostać bana" wystarczy tylko trochę poszukać ;] Mi się wydaje, i zawsze tak tłumacze ludziom co mają wonty o moje kicki, że gracze dali mi good's i gracze decydują o tym czy zrobiłem dobrze czy źle ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dodam że jeśli np grasz OMA i jesteś przykładowo 5 i kickasz wszystkich znajdujących się wyżej w rankingu żeby być na pierwszym miejscu możesz dostać banna za power leveling

Na prosbe autora zamykam

EDIT

Na przyszłość stosuj się do nowych prefiksów

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...