Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hack GHBSYS

xXENJOYXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was otóż grajac w Combat Arms EU zobaczylem ze jest duza ilosc hakerow wiec sam pobralem aby byly rowne szanse. Uzywam tylko chams;ów i super jump na Fireteam ale do rzeczy w hacku nie ma aim bota i telekilla a kiedys byl wiec co jest?? I jeszcze jedno jaki klawisz trzeba kliknac by dzialal Wall hack?

Nie krytykuj mnie za cheaty , ja po prostu walcze o równe szanse

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na prawdę jestem pełen podziwu za stworzenie genialnego poradnika .... Problemy piszemy w dziale głównym

Co do Twojego pseudo problemu to po prostu inni inwestuja swoje pieniądze w hacki i zakupują VIP'y - czyli takie hacki które nie pozostawiają logów i maja więcej funkcji typu właśnie telekill i aimbot skoro w ghbsys nie ma obecnie tych opcji w darmowej wersji oznacza to że została chwilowo/na zawsze wyłączona ze względu na wykrywanie przez HS

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam wszystkich, mam problem. :( Dostałem bana na forum Ghbsys.net bo kolega robił tematy i pisał pierdoły , zrobiłem nowe konto i jest napisane ' Your guild is already in use ******* " <-- Coś takiego ;/

Pomóżcie, co zrobić ? :(

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...