Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O.o

kubiscom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacczylem cos dziwnego o.O

Wale se na spocie z szponami wpada jakis chinol eq +9 a za sek sie loguja w " JEDNYM MOMENCIE NA SPOT 6 roznych psotaci na 1 lvl " i ten wojek ich expil ? Wytlumacyz mi ktos po co on to robi ? Czy wy tez nie rozumiecie czych skosnookich ? ;D

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano
Zobacczylem cos dziwnego o.O

Wale se na spocie z szponami wpada jakis chinol eq +9 a za sek sie loguja w " JEDNYM MOMENCIE NA SPOT 6 roznych psotaci na 1 lvl " i ten wojek ich expil ? Wytlumacyz mi ktos po co on to robi ? Czy wy tez nie rozumiecie czych skosnookich ? ;D

DAWAJ KURWA SMOCZE MOENTY WSIURZE JEBANY wim rze je wszyczy macie kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZULe jebane

Opublikowano

Może ten chiński nolife napisał sobie programik który załącza 5 metków i się loguje na 5 kont ;D

To tylko moja mongolska teoria, dopiero się uczę programowania więc specem nie jestem, ale tak jak pisze to tylko moja teoria.

@Laczeq

Zobacz co si napisałem w twoim temacie ^^

Opublikowano

przydaje się, 100% bonusu expa plus ks. lidera i jak na kazdym ma 2x drop to tez w miare dropi i nie tylko temu co bije.

Opublikowano

No i co ze jest 100 % expa , jak to idze na 5 xD ?na poziomie i tak lipa xD

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

ale drop lepszy. innego wyjasnienia nie ma bo na bank nie chciał podexpic sobie charków na plu robią podobnie lecz tam to jest bardziej sensownej bo przydaje sie do trzymania potów i zrzucania lootu

Opublikowano

Bo wbije tym postacia ktorys tam lv i pojdzie robic misje z tymi kd +6 od garncarza... Ablo ogolnie postacie do dropu... na nimfy na metki, na 1000 itp!

Opublikowano
Bo wbije tym postacia ktorys tam lv i pojdzie robic misje z tymi kd +6 od garncarza... Ablo ogolnie postacie do dropu... na nimfy na metki, na 1000 itp!

Na jaki lvl to misja? o.O

reklama RMCF1902

Opublikowano

to jest chyba na 55 lvl +

[X] 50 postów

[X] 100 postów

[X] 150 postów

[X] 200 postów

[X] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Zipmt2 : lvl 87, skile : Aura P , Szarża P , 3 stronne ciecie P , wir miecza P Berek P : ON - (nick: TheLeOn)

krolestwo: Shinso

• Dodaj nową pozycję...