Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący.

Safix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem zacząc przygodę z WOW'em. Grałem już w podobnego typu gierki mmo, jednak wszystkie były darmowe.

Jako że dopiero zaczynam, chciałbym wypróbować najpierw tę gre na jakimś privie. I tu pierwsze pytanie - jakiego polecacie? Żeby w najdokładniejszy jak to możliwe sposób odzwierciedlał serwer globalny. Drugą rzeczą jest czy dzięki temu http://www.mpcforum.pl/topic/491334-mega-tutorial-wow-jak-zaczac-download-podstawy/ ogarnę podstawy na tyle, żeby zacząc samodzielnie grę? Kolejna sprawa to czy sciągając wszystkie pliki z w/w linka będzie możliwa gra na globalu, jeśli nie muszę sciągać wszyskiego to które oraz czy w ogóle mogę to sciągać czy muszę kupić oryginalne płytki? Jeśli mielibyście jakieś jeszcze rady na początek, to chętnie poczytam ;D. Z góry dzięki za odp.

PS. Wiem, że w dziale ogólnym zapytałem o serwer prywatny, ale są tu też pytanina o globala, a sensu nie miało zakłądanie dwóch tematów.

Opublikowano

Privy -> Serwery prywatne i spójrz na podwieszone tematy

Podstawy ogarniesz jedynie grając.

Ściągasz to co masz tam napisane- patch jaki chcesz grać masz daną zakładkę.Na global jak będziesz chciał przejść, to po prostu odpalasz launchera i samo ci się update'uje. Możesz grać na żeglarzu na serwerach globalnych.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Privy -> Serwery prywatne i spójrz na podwieszone tematy

Podstawy ogarniesz jedynie grając.

Ściągasz to co masz tam napisane- patch jaki chcesz grać masz daną zakładkę.Na global jak będziesz chciał przejść, to po prostu odpalasz launchera i samo ci się update'uje. Możesz grać na żeglarzu na serwerach globalnych.

Nom to sobie tam oblookałem już te tematy z privami, wiem że zabronione jest proszenie o serwery, jenak ciężko wymacac tak na sucho który najbardziej odzwierciedla globala.

Ok, podstawy ogarnę grając.

Jeszcze pytanie odnośnie

Możesz grać na żeglarzu na serwerach globalnych.
o co chodzi?
Opublikowano

Na piracie na serwerach globalnych ;), tylko po prostu kupujesz pre paidy i inne gówienka i musisz update klienta zrobić.

userbarwb.png

Opublikowano

@UP.

Zależy w jakim kontekście... Czytasz w jego myślach?

Jeden może powiedzieć, że nie chce bugów, drugi, że ludność mieszaną (Anglików itd), trzeci, że Patch 4.0.0+ z Cata.

Dodajmy, że polskie privy Cata są lipne. Strasznie zbugowane. Co dopiero jak wyjdzie kolejny dodatek, który jest prawie skończony?

TBC - Polecam Hell Ground

Lich King - Ponoć Sunwell jest dobry, ale nie grałem.

Opublikowano

Na piracie na serwerach globalnych ;), tylko po prostu kupujesz pre paidy i inne gówienka i musisz update klienta zrobić.

No właśnie myślałem żeby tak zrobic, tylko nie wiedziałem czy to możliwe i legalne i czy nie dostane bana w grze ;D

Czyli sciągam sobie full gre (skąd?) i tylko kupuje jakieś klucze, tak?

Tylko właśnie gdzie te klucze i jak je aktywowac?

@UP.

Zależy w jakim kontekście... Czytasz w jego myślach?

Jeden może powiedzieć, że nie chce bugów, drugi, że ludność mieszaną (Anglików itd), trzeci, że Patch 4.0.0+ z Cata.

Dodajmy, że polskie privy Cata są lipne. Strasznie zbugowane. Co dopiero jak wyjdzie kolejny dodatek, który jest prawie skończony?

TBC - Polecam Hell Ground

Lich King - Ponoć Sunwell jest dobry, ale nie grałem.

Właśnie chodziło mi o serwer najbardziej zbliżony do globala pod względem nowinek w grze, żeby nie było żadnych własnych inwencji adminów serwa i żeby jak najdokładniej odzwierciedlał globala pod względem umek, prof, questów itp. ludnośc nie ma znaczenia.

Opublikowano

Grę ściągasz, albo z oficjalnej stronki, albo z hostingów.

Wpisz w google "World of Warcraft do pobrania" i będziesz miał wszystko czego potrzeba do szczęścia.

Aktywujesz na oficjalnej stronce Blizzard-a keye, gdy stworzysz konto i przez passy logujesz się przez luncher WoW-a i cieszysz się grą na globalu ^ ^

Opublikowano

Dobra, teraz sie jeszcze upewnie, żebym nie spierdzielił niczego ;d.

Sciągam full gre z oficjalnej strony WoW'a, i tam aktywuje klucz. Tylko gdzie ten klucz zakupic, zeby było pewnie i w miarę tanio?

Opublikowano

allegro, keye.pl

Wowa możesz ściągnąć również z naszego tematu.

userbarwb.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...