Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Frozen throne?

CDT

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Cześć, czy lepiej kupić Frozen throne ?

Chce by fajnie się grało przez internet :D

Lepiej Reign of chaos czy Frozen throne ?

Pomogłem ? Polub mój post !

Opublikowano

Jeżeli dobrze pamiętam to jak chcesz grać na frozen throne to musisz mieć reign of chaos.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up Racja.

Reign of Chaos gra bardzo mało osób, gra jest mniej rozbudowana, prawie w ogóle nie ma klanów tam. Musisz kupić oba, by na TFT grać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Warcraft III Reign Of Chaos to "podstawowa" gra , Frozen Throne to tylko dodatek , który dodaje kilka nowych map i nowe jednostki . Mi osobiście podobają się obie gry .

Oceniam ! Jak ? Kreatywnie !

Piszę ! Jak ? PO POLSKU !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz kupić od razu pakiet tych gier. Masz w pudełku obie, każda oferuje coś fajnego. Nowe rasy, bohaterowie, mapki i kampanie. Jak najbardziej polecam bo to świetny RTS

Warcraft III Reign Of Chaos to "podstawowa" gra , Frozen Throne to tylko dodatek , który dodaje kilka nowych map i nowe jednostki . Mi osobiście podobają się obie gry .

Mylisz się. Frozen Throne to nie "tylko dodatek". Dodaje kampanie, jednostki, bohaterów i dzięki niemu dłużej posiedzimy przy grze. "Tylko dodatek" to możesz sobie nazwać DLC do CODów albo innych gierek

userbar.png

kapitan.png

ZBIERAM PLUSY!!!

Opublikowano

OK ale nazwałeś to "tylko dodatkiem". Ja bym powiedział że to dodatek, ale nie "tylko dodatek". Taki "tylko dodatek" kojarzy sie nie za dobrze więc :D

userbar.png

kapitan.png

ZBIERAM PLUSY!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...