Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z metinem

bery91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mój problem polega na tym ,że po włączeniu metin2 i storentowaniu go mój komputer sie restartuje kto mi powie czym to jest spowodowane sprzęt mam bardzo dobry na metin2. 1 gb ram karta 512 prcesor 2 x 2.3 Proszę o pomoc:(.

Opublikowano

Też tak miałem :) tzn w trakcie gry komp mi się restartował ,ale później kupiłem nowy dysk twardy dałem orginalnego windowsa i dobrze all śmigało

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Sprawdź czy w komputerze masz wszystko dobrze podpięte - prawdopodobnie chłodzenie karty graficznej nie działa poprawnie bądź masz problem z zasilaczem.( inne gry chodzą Ci poprawnie ? )

Gość PoweRade™
Opublikowano

SP3 powinno pomoc.

W szkole tez mamy taki komp co sie resetuje po wlaczeniu.

Wymiana dysku tez moze pomoc.

Po co odrazu wydawać kase ? Miałem taki sam problem , wystarczyło tylko zainstalować SP3 .

Opublikowano

Również mam takowy problem,a sprzęt mam dobry. Gry typu Crysis, Call Of Duty mi normalnie śmigają. Normalnie odpalam również po 4 clienty prywatnego serwera. Czekam aż Service Pack 3 mi się ściągnie, może coś z tego będzie.

2ujrvv8.png

Opublikowano

Nie zawsze jest to spowodowane może mieć sp3 i się resetnie, wyczyść kompa clinerem i takie tam w środku ;p

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Być może masz złe chłodzenie procesora, i przy większej intensywności jego pracy, w celu uniknięcia awarii komputer restartuje się.

Pomiędzy układem chłodzącym procesora, a samym urządzeniem zastosowałeś pastę termoizolacyjną?

Insectoman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...