Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Battlefield 3 czy Call of Duty Modern Warfare 3

jasiek1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jak każde inne, nie chce zebyscie mnie odsylali do innych forów ani nie pisali cos w stylu "battlefield 3 bo COD to gówno" chciałbym zebyście sie trochę bardziej wykazali. Czytałem wiele recenzji itp itd etc... . Problem w tym ze obie gry wymiatają. Chodzi mi jedynie o feeling z ps3, pc mnie nie interesuje bo to zupełnie inna bajka. Zaczynając od początku co radzicie zebym wział (z chęcią wziąłbym dwie gry ale fundusze mi na to nie pozwalają) przechodąc Modern Warfare 2 powiedziałem sobie "Musze KU**W zagrac w następną część" tak mnie rozjebała dwójka ze przechodziłem ją za każdym razem z ciarkami. Za to w battlefield rozwala mnie multi, te wszystkie efekty ten teamplay... ach szkoda gadac. Proszę pomóżcie mi coś wybrać, najlepiej by było gdyby to była opinia osoby która posiada obie gry na ps3 i nie jest specjalnym fanbojem jednej z serii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...