Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak mieć SM za darmo :)

Pindol55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To aby na pewno dziala? i rozpisz sie troche wiecej bo za duzo to nie mowi. W czym sie rozpisac?, nie wiem na przyklad w tym jak zakupic smocze monety, za te dolary, ktore mamy, i gdzie one nam sie ukazuja, ile owych posiadamy. Czy grozi za to grzywna? Jak w ogole nabic te dolary? ocenianie reklam za duzo mi nie mowi, ja sie zarejestrowalem i nic mam 0. Przeciez mozna te konta robic z 15 sekund i bedziesz mial 20,40,60,80,100 dolarow, wiec mysle ze to fake..., Jak sie troszke rozpiszesz i ewentualnie dodasz grafike, to na pewno temat bedzie bardzo czesto uzywany, przyjde ze szkoly, to sprawdze.

Opublikowano

zauważcie ze linki stron należą do własciciela tego portalu poprostu nabija sobie wejscia na strone i zarabia sam na reklamach a portal pieniadze wypłaca z tego co wiem od 25$ za poleconego 1$ chyba jest wypłata od 50$ po miesiacu można mieć 18$ jeżeli zaprosicie 30 znajomych uzbiera sie wam 50$ których i tak nie wypłacą

fffffffa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...