Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Gra bez sterowników?

Anubise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Moja kochana karta graficzna niedawno sie spierdolila a gwarancja sie skonczyla (mam artefakty przy wlanczaniu komputera)

I przez to nie moge zainstalowac sterownikow do karty graf.

I mam do was pytanie moi kochani czy jest jakis sposob zeby odpalic gre lub czy sa jakies gry w ktore moge pograc bez sterownikow?

Tylko prosze nie wyskakiwac mi z grami flash tongue.gif Chodzi mi o gry z instalkami.

Daje + i - oraz inne syfy

Pasjonat
Opublikowano

Na allegro masz kartę za 1zł :D

Mój wujek ma taką i działają mu dobre gry :) (Crysis itd.)

Pomogłem ? Polub mój post !

Opublikowano

no to nie masz żadnych problemów z kartą graficzną skoro dzaiała grafika 3D w CS, widocznie usiłujesz na siłe instalować sterowniki nie do swojej karty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

eh nie lubie jak ktos sie udziela w sprawy na ktore pojecia nie ma. mam rozwalone artefakty podczas instalacji sterownikow do mojej karty graficznej mam wszystkie pixele w kosmos rozwalone wiec szukam gier z grafika software

Opublikowano

więc jak masz stacjonarnego kompa to możliwe że w płycie głównej masz tam wejście na kabelek do monitora wyjmij karte graficzną i podepnij tam a czemu sie sterownika nie da zainstalowac o.0

Opublikowano

@UP

Pomysl zanim cos napiszesz :)

Mozesz poszukac jakichs zmodyfikowanych sterownikow czy cos, ale watpie zeby cos takiego bylo. Jak po instalacji sterownikow tak sie dzieje to nie beda dzialaly gry ktore potrzebuja akceleracji 3d. Mozesz poprobowac uruchomic gry dosowe na dosboxie.

Opublikowano

Dlatego że mam rozwalone artefakty na karcie graficznej i jak próbuje zainstalować sterowniki to robi mi się cały czarny ekran. Więc muszę uzbierać wystarczająco środków na nowa kartę graficzna a do tego czasu szukam jakichś gier które będą działały na moim kompie bez sterowników

Ale jak mowie ze działają mi takie gry jak cs 1.6 albo twierdza krzyżowiec i deluxe. np cs jest 3D a mi działa

Opublikowano

Najlepiej zainwestuj w nową GPU. Wystarczy małe spięcię, przegrzanie, a slot PCI-E (na GPU) się zjebie i musisz nową MoBo kupić.

Opublikowano

Nie jestem pewien ale w metinie chyba jest coś takiego w ustawieniach:Grafika cpu czy gpu i można wybrać.Powtarzam nie jestem pewien ,a więc niech ktoś to potwierdzi bo nie chcę nikogo w błąd wprowadzić :P.

Opublikowano

Eh niestety to nie zmienia faktu ze w ta gierke sobie nie pogram wyskakuje błąd ;/. Z tego co zauważyłem chodzą mi wszystkie gry typu StarCraft Warcraft II Twierdza Krzyżowiec oraz Deluxe znacie może jakieś inne gry tego typu ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...