Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xperia neo v opinie

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sądzicie o s.e. xperia neo v.Po świętach planuję kupić sobie telefon i myślę właśnie nad nim może coś lepszego za podobną kwotę?

moje wymagania

wi-fi

dotykowy

żadne klawy qwerty, żadnego rozsuwania

@down

bf3 dostane od mojej dobrej cioci pod choinkę ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Połowa moich znajomych kupiła sobie ją, a nie jest ich wcale mało, więc stąd wnioskuję, że duży polot mamy w chwili obecnej na ten teleofnik.

Nie ma się co dziwić, bo jest naprawdę fajny. Spełnia wszystkie Twoje wymagania.

Jak go sobie kupisz, to koniecznie pobierz battlefielda 3 - wypas. ^_^

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Telefon zyskał popularność głównie dzięki operatorom. Np. orange sprzedaje go po bardzo niskiej cenie.

Za tę cenę nie dostaniesz nic lepszego. Telefon świetny. Mam go od piątku i cały czas mnie zaskakuje. Nie zacina się, po wyjęciu z pudełka działa rewelacyjnie w przeciwieństwie do SGSa, którego najpierw trzeba odpowiednio zmodyfikować.

Gry działają bez problemu. Asphalty, fifa, fast5, angry birds, GTA 3 i inne...

Jedynie można się przyczepić do materiałów z jakich jest wykonany. Plastik trochę skrzypi, nie jest to co prawda nic wielkiego więc idzie się przyzwyczaić.

EMPTY :C

Opublikowano

Telefon zyskał popularność głównie dzięki operatorom. Np. orange sprzedaje go po bardzo niskiej cenie.

Za tę cenę nie dostaniesz nic lepszego. Telefon świetny. Mam go od piątku i cały czas mnie zaskakuje. Nie zacina się, po wyjęciu z pudełka działa rewelacyjnie w przeciwieństwie do SGSa, którego najpierw trzeba odpowiednio zmodyfikować.

Gry działają bez problemu. Asphalty, fifa, fast5, angry birds, GTA 3 i inne...

Jedynie można się przyczepić do materiałów z jakich jest wykonany. Plastik trochę skrzypi, nie jest to co prawda nic wielkiego więc idzie się przyzwyczaić.

Debil,ORange ma telefony bez simlocka czyli musisz dopłacić 150zł conajmniej za simlocka.

Sprzedałem go za 900zł. kijowy

Nie bij mamo !

Opublikowano

Debil,ORange ma telefony bez simlocka czyli musisz dopłacić 150zł conajmniej za simlocka.

Sprzedałem go za 900zł. kijowy

Uzasadnij.

Orange sprzedaje te telefony z simlockiem.

Dla twojej wiadomości można go ściągnąć za 77zł.

EMPTY :C

Opublikowano

Simlocka ze smartfonów może ściągnąć każdy.

Nie wiem jak tam cenowo, ale nie lepiej kupić zwykłe SE Neo?

Aparat ma lepszy, a że to SE to robi zdjęcia jakości cyfrówki.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

nie każdy u mnie wgrać Roma Pozatym sorry za Debila ale się wkurzyłem i dostałem warna xD.

Nie bij mamo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...