Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Jak zrobic wlasnego clienta do servera minecraft ?

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzis chcialem sie was zapytac czy aby zrobic clienta na server minecraft trzeba miec jakis specjalny program ?? Czy wystarczy tylko zrobic odpowiedniego clienta na SP ?? Prosze o pomoc !!

Opublikowano

:) to tak:

1) albo piszesz do mnie albo do krzychu197 i proszisz i go od nas kupujesz

2) albo bawisz sie jakimś programem np. autoitem i piszesz go sobie

3) prosisz kogoś innego

Co do @up to nie polecam takiego rozwiazania bo jak charlie sie dowie to uuuu....

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam ja tez chciałbym się dowiedzieć czy wogóle można zrobić launcher pod swój serwer minecraft.

Bardzo mi na tym zależy, chciałbym go zrobić sam na potrzeby serwera.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

Taki "Własny własny" to najprościej zrobić programik, przy pomocy Visual c++, ale jak go nie znasz ani c++ nie znasz to czeka cię sporo nauki, więc jak nie masz czasu to najlepiej zlecić komuś kto się na tym zna.

Opublikowano

Taki "Własny własny" to najprościej zrobić programik, przy pomocy Visual c++, ale jak go nie znasz ani c++ nie znasz to czeka cię sporo nauki, więc jak nie masz czasu to najlepiej zlecić komuś kto się na tym zna.

A masz może jakiś TuT lub coś w tym stylu aby to wszystko "ogarnąć"?

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

1. Ogarnąć to się to tylko da po bardzo długim czasie bardzo wielu tutoriali, i sporo doświadczenia, a i potrzeba umieć jeszcze Jave do odpalenia Minecrafta, z pliku jar.

Nie znam, żadnego TuT'a, w którym było by to wszystko zawarte. Więc jedynym twoim wyjściem żeby mieć taki "Własny własny" Launcher, to zlecić to jakiemuś doświadczonemu programisty. To jest sposób, żeby zrobić Full konfigurowalny launcher do MC.

2. Oczywiście, możesz poszukać jakiś Launcherów które da się edytować w prosty sposób. Ale nie znam żadnego takiego.

Opublikowano

1. Ogarnąć to się to tylko da po bardzo długim czasie bardzo wielu tutoriali, i sporo doświadczenia, a i potrzeba umieć jeszcze Jave do odpalenia Minecrafta, z pliku jar.

Nie znam, żadnego TuT'a, w którym było by to wszystko zawarte. Więc jedynym twoim wyjściem żeby mieć taki "Własny własny" Launcher, to zlecić to jakiemuś doświadczonemu programisty. To jest sposób, żeby zrobić Full konfigurowalny launcher do MC.

2. Oczywiście, możesz poszukać jakiś Launcherów które da się edytować w prosty sposób. Ale nie znam żadnego takiego.

A jak byś mógł mnie poinformować gdybyś znalazł jakis program i tut do edycji innego launchera był bym wdzięczny dam + za taką informację.

Lecz właśnie interesuje mnie taka opcja edycji innego launchera

Zdejmijcie trochę %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...