Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Extreme Build Craft [Zapowiedź][REKRUTACJA]

Qadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Dziś chciałbym wam zaprezentować świetny server RPG+4FUN który w najbliższym czasie stworze. Ale jest jeden problem... A mianowicie na server jest potrzebna epika !! A więc od tej pory zaczoł się nabór na epike servera !!!

Stawki cenowe za dana range :

Administrator - koszt SMS to 24.60 zł brutto.

Moderator - koszt SMS to 12.30 zł brutto.

Vip - koszt SMS to 6.15 zł brutto.

Przyjaciel - koszt SMS to 2.46 zł brutto.

JESLI CHCESZ OTRZYMAC KTORAS Z TYCH RANG I WSPOMOZ NASZ SERVER TO NAPISZ DO MNIE NA PW

Opublikowano

Administrator -

koszt SMS to 24.60 zł brutto.

Moderator -

koszt SMS to 12.30 zł brutto.

Vip -

koszt SMS to 6.15 zł brutto.

Przyjaciel -

koszt SMS to 2.46 zł brutto.

Śmiech na sali. Nawet nie czekam. Administrator za 25 zł. Jak rozumiem, administrator będzie miał dostęp do FTP. Okej, kupię administratora i Ci rozwalę serwer. Nawet nie myślisz, co się będzie działo z serwerem, jeśli do kupienia będzie moderator i administrator. VIP rozumiem, ale przyjaciel? Co to za przyjaciel? Powtarzam, nawet nie wejdę na ten serwer, bo czy tak, czy siak szybko się rozleci.

Opublikowano

hmmm.... mam pytanko od kiedy admin ma dostep do FTP ??? tylko wlasciciel bedzie mial dostep do FTP !!!!

Opublikowano

ref

@up

aha czyli klasyczny scenariusz serwera.Mam około 13/14 lat ,30 zl kieszonkowego i mysle sobie hmm założe serwer ale szkoda mi kasy zeby placić hosting.Hmm co by tutaj zrobic... SMS jest wpadłem na zajebisty pomysl bede sprzedawal co sie da i bede mial kase na serwer jupii.Ale jakie ceny hmm Admin jest wazny wiec 25 zl

modeator no troche mniej 15 zl Vip za 5 zl no i jeszcze jakis przyjaciel (nie wiem co to ,nie wiem po co ) no ale zawsze 3 zl sie przyda hmm jezeli hosting kosztuje 40zl za 20 slotow to jezeli sprzedam 1 admina i moda i 2 vipy to bedzie super. Ale przeciez ktos musi robic pliki i robic w grze .. hmm dam rekrutacje na przydupasow i tyle .Ale jestem dobrym adminem...

mam pytanko co ty czlowieku gadasz ?? jak nie masz co robic to nienabijaj niepotrzebnych postów !!!

Opublikowano

Do kitu taki serwer, ja tez na taki nie mam zamiaru wejsc!

Przyjaciel? WTF co niby on może ?

Admin i Moderator hahah.

Komenda //set 0 i juz miasta nie masz.

Pzdr.

Juz zrobilem taki server 25 slotow i caly czas byl full, tylko kasy na oplacanie niestrczylo bo stal na drogim hostingu

Opublikowano

No i pewnie skargi typu: Dlaczego nie mam domu? Usuń możliwość wybierania administratorów i poszukaj go sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...