Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vault number

WaszaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu grałem na globcu i postanowiłem znowu coś pograć. Niestety zapomniałem czterocyfrowego kodu do vaulta a personal ID tez nie pamietam - wpisałem byle co przy rejestracji i nie zapisałem tego...

Można jakoś otworzyć skrzynie?

Opublikowano

Cheat master ma opcje łamania kodu :) jesli nie masz popros kolege ktory ma cheat mastera i Ci to zrobi

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Opublikowano
Witam. Jakiś czas temu grałem na globcu i postanowiłem znowu coś pograć. Niestety zapomniałem czterocyfrowego kodu do vaulta a personal ID tez nie pamietam - wpisałem byle co przy rejestracji i nie zapisałem tego...

Kazdy by tak chcial, masz pasy i login ale nie masz hasla do skrzynlki, ciekawe, a pozniej bedzie nastepny post ze komus okradziono konto przez cm.nie ladnie.

Proponuje zamknac topic i dac warna tworcy

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano

ja jednak sadze ze jesli zapomnial mozna mu powiedziec ze dzieki CM'owi mozna wejsc do skrzynki nie ? ;]

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi.

Kazdy by tak chcial, masz pasy i login ale nie masz hasla do skrzynlki, ciekawe, a pozniej bedzie nastepny post ze komus okradziono konto przez cm.nie ladnie.

Proponuje zamknac topic i dac warna tworcy

Zastanów się panie jasnowidzu dwa razy zanim coś powiesz bo możesz nieuczciwie kogoś oskarżyć... interpretuj to jak chcesz bo akurat Twoje zdanie mnie w tym momencie najmniej obchodzi.
Opublikowano

Przeczytaj sam co napisales, potem pomysl i narysuj. jakis czas temu byla zmiana danych zwiazana z migracja wiec nie opowiadaj bajek ze nie pamietasz, bo to smierdzi wlamem na cudze konto, a takich loodkoof my tu nie chcemy.

Poza tym opcja szukaj nie boli

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano
Przeczytaj sam co napisales, potem pomysl i narysuj. jakis czas temu byla zmiana danych zwiazana z migracja wiec nie opowiadaj bajek ze nie pamietasz, bo to smierdzi wlamem na cudze konto, a takich loodkoof my tu nie chcemy.

Poza tym opcja szukaj nie boli

Chłopie ja grałem około półtora roku temu. Jechałem na SH potem już mi się nie chciało wywaliłem i o Mu zapomniałem....

Zresztą jak już wcześniej napisałem - mów co chcesz. Masz prawo mieć własne zdanie.

• 2 tygodnie później...