Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield Play4Free Problem!

Sakretsu445

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Wczoraj pobralem sobie battlefielda play4free i battlefield heroes

i mam taki problem iz gdy wlaczam gry towszystko ladnie dziala

dopukinie zacznie sie logowac i sie poprostu wylacza gra

instalowalem rozne wtyczki firefoxa i nic to nie dalo

bede bardzo wdzieczny jesli mi ktos pomoze

Pozdrawiam Sakretsu445

Opublikowano

A na jakiej sprawdzasz? Może masz zmodyfikowane jakieś pliki w folderze z grą np. RendDX9.dll bo jeśli jest nie poprawnie zmodyfikowany tak właśnie się dzieje, ale zobacz inną przeglądarkę.

Opublikowano

Net framework zainstalowany? 3.5 lub lepszy

Ludzie zapamiętajcie raz a porządnie. Przyczyną wyłączania się gry jest wspomniany Net Framework 3.5

Nie wiem jak jest teraz, lecz 4.0 nie obsługiwał BFH/P4F, dlatego też trzeba było instalować 3.5

Żadne reinstalacje, skany, tym bardziej update PB nie pomoże. Wgl skąd pomysł, że to wina PB !?

Opublikowano

Ponieważ Pb to nic innego jak niedopracowana aplikacja chroniąca przed szkodliwym oprogramowaniem w postaci cheatów.

Często może wywalać bez powodu, tak jak MEXXIO

OndteAw.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Ja z kolei mam taki problem, grałem sobie tydzień na high quality i przestało działać, kiedy próbowałem wejśćna serwer i był ekran: "JOINING Game" to gra się wyłączała.

Przestawiłem na Medium wszystko śmiga, ale nie wiem czemu się tak dzieje, po pierwsze tydzień działało po drugie spełniam wymagania i to jeszcze z nawiązką.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja mam problem ze jak włacze gre to jest dobrze lecz jak wybiore obojetnie jaki serw to laduje się do końca a po 1 minucie lub wiecej/mniej wywala mnie do menu gry. Co to moze byc a i jeszcze dzisiaj gralem a potem nic nawet próbowałem z 40 razy na jednym serwie i też nic.

prosze o pomoc bo chciałbym sobie pograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...