Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nie czyta plyty

Hunciak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj pelen zajebistosci i usmiechu poszedlem do media expert kupic bf3.

Wrocilem do domu rozfoliowalem wrzucam plytke i co sie okazuje ? nie czyta -.^

czyta mi doslownie wszystkie plyty oprocz tej Battlefield3. Co moze byc tego przyczyna ?

Probowalem wylaczac,wlaczac kompa wrzucac plyte w trakcie wlaczania kompa wszystko! .. instalowalem jakis program Combofix ktory niby mial pomoc i nie pomogl...

Prosze o pomoc! ;) napewno da sie to jakos zrobic skoro inne plyty czyta -.-.. :)

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

Idź do kumpla i tam sprawdź czy płytę czyta. Jeżeli nie, to możesz spokojnie zgłosić do reklamacji (oczywiście z paragonem i jeżeli nie wykorzystałeś klucza).

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

czyta u kumpla czyta... tez ma win7 ; d. i co teraz?

Może nie czyta Ci płyt tego rodzaju? Porzycz od niego napęd, zobaczymy co się stanie.

Jasio90.png
Opublikowano

Problem rozwiazany. Kolega mi podpowiedzial ze rownie dobrze moge sciagnac z Origina bf3 i wklepac moj cd key z pudelka zrobilem tak i wlasnie sie pobiera :). Fakt faktem potrwa to troche dluzej bo sciaganie.

Dzieki wszystkim co probowali pomoc.

Pozdrawiam.

Temat do zamkniecia !

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...