Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ZP

mielnik00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

nie wiem czy ten temat był, ale poszukuję informacji na temat, w jaki sposób można zdobyć bezpłatnie duże ilości ZP(20k+).

Nie interesują mnie odpowiedzi typu ''wejdź na stronę z8 games i kliknij earn free zp'' bo próbowałem i osiągałem maksymalnie 5k.

Może wy macie jakiś sposób, spotkałem się z wypowiedziami na tym forum, że niektórzy nabijali sobie po 320k zp... tylko nie wiem w jaki sposób.

f120da14273aa7f60f96500639.png
Opublikowano

wiesz oferty są różne. Z największą jaką się spotkałem to 32 k zp. Ja nabiłem 85 k zp w 6 dni. Nabijałem każdą ofertę jaką znalazłem i nie wydawałem tego :P I jakoś się uzbierało :D

Opublikowano

Teraz za nabijanie free Zp metodą zmiana Ip na amerykanski(ta najlepsza która chcesz) grozi banem permem wiec juz sie nie opłaca free zp robic

Szukam fajnej ekipy do wspólnej gry w CF chętnych proszę o pisanie na pw :DD.

Śmierć jest tylko początkiem...

Opublikowano

ale na polskim Ip oferty sa do dupy i sie wogóle nie opłaca robic chyba ze masz kolege mieszkającego w niemczech(ja tak mam) i robie u niego oferty :D

Szukam fajnej ekipy do wspólnej gry w CF chętnych proszę o pisanie na pw :DD.

Śmierć jest tylko początkiem...

Opublikowano

Odnośnie ZP, to próbowałem sposobem ze zmianą proxy, w sumie to realny sposób, tylko mam problem z wypełnieniem prawidłowym reklam, oprócz tego jak zmienię PROXY, to strasznie muli i zanim się strona załaduje to mija jakieś 3 minuty.

Czy macie jakieś sposoby odnośnie tych reklam, lub żeby szybciej się strony uruchamiały?

1354815480-U284060.png

znalezione

Opublikowano

@up wiem 300 k sobie zrobiłem za free w 2 lata xD

a co do podawania jakikolwiek pasów zastanówcie się 2 razy zanim coś zrobicie bo możecie później żałować 3 konta mi tak zhakowali ;)

8352853_13_1.png

Pomogłem daj "+"

Opublikowano

ale dawno tutaj niebyłem, niegrałem w crossfire ponad rok, teraz mieszkam w austrii to może będe miał jakieś ciekawsze reklamy niż w polsce ;p

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano
Tym sposobem ja zarobiłem ponad 10k ZP :)
http://www.mpcforum.pl/topic/258139-darmowe-zp-przez-tel/

Spróbuję :>

Jeśli zadziała, masz Like'a :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...