Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Camtasia Studio 7

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

problem dotyczy tego ,że w połowie renderowanego video wyskakuje komunikat ,że zakończyło się renderowanie.

Camtasia kończy renderowanie w 33 min. a filmik ma 48 min.

Dlaczego tak się dzieje? Nigdy wcześniej takiego problemu nie miałem.

Z góry dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Kolega miał na myśli reinstall kompa :)

A tak serio to mam coś takiego, gdy dodam zbyt dużo efektów itp do filmu. Spróbuj podzielić film na kilka części, zrenderuj każdą z osobna, a potem złóż w całość - mi zawsze działa.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć temat, ponieważ 2 dni temu zrobiłem format dysku C... zainstalowałem Camtasia Studio od nowa i nadal jest to samo... Jakieś inne pomysły, co może być tego przyczyną ?

Opublikowano

Specyfikacje Komputera

GeForce GTS 250 1GB

8GB Ramu

AMD Phenom II 955 4 x 3,20 GHz

Dysk - 1TB

Nie sądzę ,żeby 8GB nie wystarczało

Opublikowano

Kolejna glupia pomoc. To znaczy ze po tym ,,koncu renderu" film nie dziala CI tak jak mialo byc ? Co sie dzieje jak uruchamiasz ten zrenderowany Twoim zdaniem nieprawidlowo film

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Tak jak opisałem...

Nagrałem Fraps'em film ,który ma 49 min. Wiadomo, że Fraps nie nagrywa w całości więc trzeba wyrenderować. No to ok, "Produce and Share" -> HD itd. Ok, renderuje się... i po kilku minutach wyskakuje komunikat końcowy. Wchodzę do folderu z filmem (wyrenderowanym i gotowym do przesłania na YT) , otwieram i film ma 8 minut... Czyli, nie kończy renderowania... Wcześniej mi się to nie zdarzało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...