Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JĘZYK ANGIELSKI :>

blonka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przebywasz na kursie językowym w Londynie.

Dla swoich kolegów z różnych krajów, chcesz zorganizować 2-dniową wycieczkę.

Napisz ogłoszenie,w którym podasz:

-cenę wycieczki

-jedną z atrakcji, którą przygotowałeś

-jakim środkiem transportu będziecie podróżowali

-do kogo maja się zgłosić osoby zainteresowane.

Będę wdzięczny za pomoc ;)

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

ATTENTION!

Hi girls and boys! I organizate the trip around the poznan.The trip will cost 50 zlotych.

On of the atraction will be Town hall, then we can see on this building hitting goats

We will travel by bus and trains, becacuse you should have a few tickets for 15 minutes.

You can call me everyday after 6 p.m., my phone number 918624712

or write on my email [email protected].

xxxxx

xxxx-Twój podpis

Prosze z tym, że nie wiem czy jest ten tekst dobrze napisany.

Opublikowano

Hello, I have a good offer for everyone. I am organizing trip around Warsaw. We will visit some very

intresting places like "Old Town", "Warsaw Rising Museum" and "Royal Castle". The price of the trip

costs only 100 złoty, we will use bus to travel around Warsaw and visit those places that i writen.

If you want to sign into that trip just call our travel service on 916238981 or write to us on

[email protected]. You can call any time from 8am to 6pm.

Proszę

2yzq.png

Opublikowano

Hello, I have a good offer for everyone. I am organizing trip around Warsaw. We will visit some very

intresting places like "Old Town", "Warsaw Rising Museum" and "Royal Castle". The price of the trip

costs only 100 złoty, we will use bus to travel around Warsaw and visit those places that i writen.

If you want to sign into that trip just call our travel service on 916238981 or write to us on

[email protected]. You can call any time from 8am to 6pm.

a trip

the Old Town; the Warsaw Rising Museum; the Royal Castle

is

zloty

travel around Warsaw by bus

to wywalić

this

-

Moje poprawki.

Opublikowano

@up Jak chcesz wywalić "Trip" jak to jest wycieczka trochę dziwnie by brzmiało bez tego... Brzmiało by to tak Organizuje na około Warszawy. I czemu chcesz wywalić atrakcje? Chyba coś trzeba zwiedzić? "that jest potrzebne bo to buduje zdanie. Travel around Warsaw by bus jest to czym będziemy się poruszać bo warszawie... a "this" również jest budową zdania. Nie wiem co tu chcesz poprawić... Nie chce cię obrazić ale jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.

2yzq.png

Opublikowano

Rozwaliłem cię? Ciekawe jak??? Travel around Warsaw by bus - Podróżować po warszawie busem. Będę mówił już to po raz drugi nie znasz się nie pisz. A z busem nie będę podróżował. Naucz Języka Angielskiego i wtedy pisz bo tylko się ośmieszasz. Po 1 umiem Angielski 100 razy lepiej niż ty. A po drugie człowieku to ty mnie rozwaliłeś pisząc swoim słabym Angielskim. A po trzecie mieszkam w Anglii i do pięt mi nie dorastasz z Angielskim. Tyle mam do powiedzenia na twój temat.

2yzq.png

Opublikowano

Z tego co wiem ( kurwa mam wyjebany na ten jebany angielski, prawie cały czas śpie, albo wpierdalam chipsy ^^) to mówi się, że JEDZIEMY Z AUTOBUSEM, czyli Travel around warsaw with BUS, nie by bus. Chociaż mogę się mylić.

Opublikowano

Japierdole wy nawet polskiego nie potraficie a za angielski się bierzesz??? np taki ninatles czy jak ci tam... Nie znasz się nie pierdo*l ... Najpierw naucz się polskiego.

Chyba kur*wa nie napisze będziemy podróżować z autobusem chyba będziemy podróżować autobusem co za ...... nie będę nikogo już tu obrażał ale sie kur*wa nie znasz nie wypowiadaj się.

2yzq.png

Opublikowano

@up Powaloną składnie to ty się na Angielskim chyba nie znasz nie wiem jak oni kur*wa uczą was tego Angielskiego w szkole ale widzę że zjeba*ie. Ale to twoje zdanie...

2yzq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...