Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Licencja forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż znalazlem forum na ktorym Administrator jest bardzo nie mily i chce sie spytac gdzie moge zglosci brak licencji tego forum bo nie maja podobno 400zl koszuje

Prosze powiedziec gdzie to zglosic i ile kosztuje taka licencja bo chce jemu na zlosc zrobic

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

gg:2640546

aevers.com

Pasjonat
Opublikowano

Myślę że chodzi o IP. B.

:D

Support;)

Pomogłem ? Polub mój post !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up, jak kolega. Nigdzie indziej chyba że e'maila napiszesz albo jakoś inaczej się skontaktujesz. Ale raczej tylko to podziała co kolega up :D

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ech ludzie ludzie - zrobić na złosc - brawo !!!

co za czasy - kapuś na kapusiu siedzi - ja nie popieram piractwa ale i nie popieram podpie... i to jeszcze po to by zrobić na złosc

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Ewentualnie możesz jako piractwo na policje donieś , ale to według mnie jest dziecinne tylko po to aby zrobić komuś nazłość i wiele problemów . A jaką masz pewność że oni nie mają licencji ?

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

ech ludzie ludzie - zrobić na złosc - brawo !!!

co za czasy - kapuś na kapusiu siedzi - ja nie popieram piractwa ale i nie popieram podpie... i to jeszcze po to by zrobić na złosc

Osoba która ma nielegalne oprogramowanie i go używa jest gorsza od kapusia :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...