Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jak nagrać gry na płyte tak żeby działały na playStation 1 ?? mam Nero do nagrywania i Alcochol 120% Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

Proszę o szybką odpowiedź , i co? o.O nie posr4j się , na przyszłość nie proś ...

A masz to przerobione? yyyyy ....

I moje pytanie , nagrałeś kiedyś coś poprawnie?

Opublikowano
Proszę o szybką odpowiedź , i co? o.O nie posr4j się , na przyszłość nie proś ...

A masz to przerobione? yyyyy ....

I moje pytanie , nagrałeś kiedyś coś poprawnie?

Będę Prosił i co 0.0 tak mam przerobionego nagrałem dużo żeczy poprawnie !!

Opublikowano

@Up a czy to ma jakieś znaczenie co nagrywał ?

ważne , że umie prawda ?

a Praza poprostu zaspamował :s

@Up nie to ty nie potrafisz czytać ;)

jeżeli chodziło ci o to co napisał UP = rzeczy w sensie ,że coś

a jeżeli chodzi ci o jego pierwszy post to on chce nagrać gry co również tam piszę

A ty pytasz czy oprogramowanie ? Spam czy nie umiesz czytać ?

Opublikowano

Ale gadasz , pytanie konkretne.

Już nie pamiętam jakie to było formaty , powiedz co tam masz a powiem jak to nagrać. Ale z tego co pamiętam to powinny być 2-3 pliki zakodowane , ew. wszystko rozpakowane też chwyta

Opublikowano
Ale gadasz , pytanie konkretne.

Już nie pamiętam jakie to było formaty , powiedz co tam masz a powiem jak to nagrać. Ale z tego co pamiętam to powinny być 2-3 pliki zakodowane , ew. wszystko rozpakowane też chwyta

Mam 2 pliki Bin. i Cue. i mam je zgrac odrazu na płyte czytalem ze w Alcochol można ustawic profil PlayStation i odrazu można zgrać

Opublikowano

Jeśli jest , to skorzystaj w końcu płyta to nie majątek. Ale z tego co pamiętam to , dane i wklej to

Opublikowano

Zamontuj to bin w deamonie, odpal nero, wybierz opcje przegrac cd czy jakos tak, na source daj ten naped z deamon a na destination nagrywarke. Ustaw najwolniejszą prędkość nagrywania bo ci konsolka nie zaczyta.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano
Zamontuj to bin w deamonie, odpal nero, wybierz opcje przegrac cd czy jakos tak, na source daj ten naped z deamon a na destination nagrywarke. Ustaj najwolniejszą prędkość nagrywania bo ci konsolka nie zaczyta.

Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło wytłumaczyć jak to zrobić , jeśli ten sposób zadziała masz ode mnie 5*

Opublikowano

Bo zadziała :P. Niekiedy sa problemy nawet jak nagra sie z najwolniejsza predkoscia, i musze plejke na pion stawiac bo gier nie wczytuje :P

omgnv.jpg

Pwned xD