Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka postać za 1350 IP.

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram może z 1dzień mam 1366 takich pkt. za zdobycie plansz :D. moje staty przeważnie są taki 1:20:5 i chce kupić nową postać i nie wiem która jest najlepsza !! z najlepszych za te 1366 pkt. i czy by mógł mi ktoś podpowiedzieć np:

Postać :

Przedmioty jakie mam kupić na tą postać:

i jak dawać w skill

Oczywiście dam "Lubie to " :).

Opublikowano

Polecam zajrzeć na takie strony jak Mobafire i solo mid, znajdziesz tam mnóstwo poradników do poszczególnych postaci. A jeśli mamy Ci doradzić jakaś postać to najpierw powiedz nam co od niej oczekujesz? Przynajmniej czy ma to być Mag, postać walcząca na dystans czy walcząca wręcz?

Opublikowano

To już wiem czemu masz staty 1:20 skoro lubisz "1vskilku"to jest gra zespołowa a nie ,że wpieprzysz sie w 5 i cieszysz japsko ,że padłeś -,- Od takiego wbijania są "tanki"za 1300 dosyć łatwą postacią jest Garen lub amumu lecz on tylko do jungli bo strasznie wciąga mane na płacz czy inne skile.

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

To weźcie piszcie po polsku ^^:D pełnymi nazwami

Mi jest potrzebne takie coś co dobrze się bije 1vs1 (Pełną nazwą napisać kogo kupić) :). i dobrze rozbudowany napisać mi jakie kupić eq ( z pełnymi nazwami) co 1 co 2 co 3 i tak dalej.

Jestem żółto dziobem :D. więc dla mnie coś mocnego co tak szybko nie ded-ną jak się rozbuduję jak wy mi powiecie :D.

Opublikowano

Jak chcesz coś dobrego na 1vs1 to kup sobie Jaxa albo Warwrica.

http://www.solomid.n...ides.php?g=2727

-> Build dla Warwrica

http://www.solomid.n...des.php?g=10154

-> Build dla Jaxa

Masz tam podane jakie itemy kupować ( w jakiej kolejności) i ogólnie jak grać w/w postaciami :]

aha fajnie opisane ale na przeczytanie tego i zrobienie tego minie mi z 5H minimum + gra żeby wbić lv...

Ja chce mieć opisane kurde

Postać : xx

na początku kupić to potem jak zdobędziesz kase kupić to potem to potem to ulepsz o to chodzi

Opublikowano

aha fajnie opisane ale na przeczytanie tego i zrobienie tego minie mi z 5H minimum + gra żeby wbić lv...

na początku kupić to potem jak zdobędziesz kase kupić to potem to potem to ulepsz o to chodzi

Jeśli nawet nie chce Ci się przeczytać jasno rozpisanego poradnika, to odpuść sobie te grę, bo niechybnie dołączysz to grona bezmózgich TROLLI niszczących LOLa.

Opublikowano

Najlepiej polecam ci iść grać mario w lub tetris.

Opublikowano

mario w lewą i w prawą stronę przeszedłem za łatwe :).

wiem że lol to "strategiczna" i zespołowa gra żeby być dobrym trzeba grać na ts i z kolegami żeby się dogadać .

ja chce się tylko dowiedzieć tego i będę tylko tą postacią grał ...

Opublikowano

mario w lewą i w prawą stronę przeszedłem za łatwe :).

wiem że lol to "strategiczna" i zespołowa gra żeby być dobrym trzeba grać na ts i z kolegami żeby się dogadać .

ja chce się tylko dowiedzieć tego i będę tylko tą postacią grał ...

Jak dla cb polecam Garen postać pod AD i AS (attack damage/siła rażenia/Attack Speed/Predkosc Ataku) za 1350 IP +)

Opublikowano

Jak dla cb polecam Garen postać pod AD i AS (attack damage/siła rażenia/Attack Speed/Predkosc Ataku) za 1350 IP +)

Tak, niech będzie trollem i buduje Garena pod pure DMG, Garen to offtank kurfa!

Opublikowano
snapback.pngUżytkownik TheGrzechuPL dnia 18 grudzień 2011 - 19:20 napisał

Tak, niech będzie trollem i buduje Garena pod pure DMG, Garen to offtank kurfa!

czyli grać nim o_O? :).

Opublikowano

czyli grać nim o_O? :).

Nie ma najlepszej postaci.

Polecam najpierw tryndamere, ulti 5s nieśmiertelnosci.

Kupuj nim przedmioty pod trafienie krytyczne, obrażenia od ataku i prędkość ataku.

Zajrzyj do podpiętego tematu gdzie masz wyjasnione pojęcia.

za duża sygnatura

Opublikowano

Zapraszam do tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/365963-jakiego-championa-kupic/

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...