Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czy to konto jest juz w 100% bezpieczne?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo.dzisiaj zamienilem sie z pewnym kolesiem na konta w grze. a wiec bylo tak ze ja zmienilem maila na moim koncie na innego, podalem mu go wszystko spoko,i teraz on zeby znow zmienic musi czekac tydzien.On podal mi passy do swojego maila, ja na koncie zmienilem na swoj mail i nic nie pisze ze musze czekac tydzien na ponowną zmiane, i teraz nie wiem co robic, czy moge juz spokojnie przekladac eq czy poczekac ten tydzien??? u mnie jest na stronce napisane: "

Zmień adres e-mail

Potwierdziłeś już swój nowy adres e-mail. Ponowna zmiana możliwa jest dopiero po 7 dniach."

Z góry dzieki za pomoc. podpowiedzcie, czy przekladac juz spokojnie eq czy czekac ileś tam. zalezy mi na tym aby wszystko bylo pewne w 100% bo nie chce stracic zadnych itemków:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Wszystko jest bezpiecznie . Potwierdziłeś już swój nowy adres e-mail. Ponowna zmiana możliwa jest dopiero po 7 dniach."

to oznacza , że jak byś chciał zmienić znowu e-mail to dopiero za tydzień będziesz mógł to zrobić .

Opublikowano

chaotycznie napisane ale

jeżeli na tym koncie co dostałeś zmieniłeś mejla na swojego i jak się zalogujesz na strone metka i tam jest on podany to konto jest już bezpieczne

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

zmianilem i haslo i maila z jego na mojego.tzn. on podal mi swoj ja zmienilem na moj i tyle. gdy wejde ponownie na jego mail i klikne na link do anulowania zmiany to pisze ze link jest nieprawidlowy. wiec wszystko jest juz bezpieczne i ok?

Opublikowano

więc jak, mogę już przełożyć spokojnie eq, i że tak powiem jechać z koksem??:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...